کارشناسی علوم تغذیه |
ردیف |
عنوان درس |
طرح دوره |
طرح درس |
راهنمای مطالعاتی |
1 |
تغذیه و ژنتیک |
راهنمای مطالعاتی |
||
2 |
جامعه شناسی پزشکی |
طرح دوره |
||
3 |
خدمات تغذیه ای در مراقبتهای اولیه بهداشتی |
|||
4 |
رژیم درمانی 1 |
|||
5 |
رژیم درمانی 2 |
|||
6 |
تغذیه اساسی1 |
|||
7 |
شیمی مواد غذایی |
|||
8 |
پاتوفیزیولوژی1 |
|||
9 |
ارزیابی وضع تغذیه |
|||
10 |
اصول تنظیم برنامه غذایی |
|||
11 |
تغذیه در دوران های مختلف |
|||
12 |
اصول برنامه ریزی در تغذیه جامعه |
|||
13 |
بیماریهای ناشی از سوءتغذیه |
|||
14 |
رژیم درمانی 3 |
|||
15 |
رژیم درمانی 4 |
|||
16 |
تداخل غذا و دارو |
|||
17 |
مکمل های غذایی |
|||
18 |
اصول نگهداری مواد غذایی |
|||
19 |
آشنایی با تفسیر داده های پاراکلینیکی |
راهنمای مطالعاتی |
||
20 |
اثر فرایند بر ارزش مواد خوراکی |
|||
21 |
آموزش و مشاوره تغذیه |
|||
22 |
بهداشت و مسمومیت |
|||
23 |
پاتوفیزیولوژی 2 |
|||
24 |
مدیریت خدمات غذایی |
|||
25 |
اصطلاحات پزشکی |
|||
26 |
اکولوژی |
|||
27 |
تغذیه گروه های ویژه |
|||
28 |
فارماکولوژی |
|||
29 |
کارآموزی در عرصه بالینی 1 و 2 |
|||
30 |
میکروب شناسی مواد غذایی |