دانشکده تغذیه و علوم غذایی
کارکناناساتیددانشجویان
EN
  • خانه
  • معرفی دانشکده
    • تاریخچه
    • چارت سازمانی
    • منابع و امکانات آموزشی
    • روسای دانشکده در گذر زمان
    • افتخارات دانشکده
    • گالری تصاویر دانشکده
  • واحد های اداری
    • ریاست
    • معاونت آموزشی
    • معاونت پژوهشی
    • معاونت تحصیلات تکمیلی
    • معاونت فرهنگی و دانشجویی
    • معاونت پشتیبانی
    • کمیته ها
  • گروه های آموزشی
    • کارشناسی تغذیه دانشکده باقرالعلوم سپیدان
    • گروه بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی
    • گروه تغذیه جامعه
    • گروه تغذیه بالینی
  • خدمات
    • فرم ها و دستورالعمل ها
  • ارتباط با ما
    • پرسش های متداول
    • تماس با ما
    • شماره تماس های داخلی دانشکده
  • صفحه اصلی
  • ریاست
  • دفتر توسعه آموزش (EDO)
  • برنامه دروس
  • پیام ریاست
  • رسالت و چشم انداز دانشکده
  • کارکنان حوزه ریاست
  • روابط عمومی
  • شورای امربه معروف و نهی از منکر
    • اعضا
    • معرفی
  • دفتر توسعه آموزش (EDO)
    • معرفی
    • مدیر EDO
    • کارشناس EDO
    • ارزشیابی اساتید
      • روش های ارزیابی
      • ارزیابی اساتید
      • ارزیابی درونی
      • ارزیابی همتایان
    • برنامه عملیاتی EDO
      • برنامه عملیاتی 1402
      • برنامه عملیاتی 1403
      • برنامه عملیاتی 1404
    • فرم های خام
      • فرم طرح درس
      • فرم طرح دوره
      • فرم study guide
    • برنامه دروس
      • برنامه درسی کارشناسی علوم تغذیه
      • برنامه درسی کارشناسی ارشد
        • ارشد علوم تغذیه
        • ارشد تغذیه بالینی
        • ارشد تغذیه جامعه
        • ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی
      • برنامه درسی دکترا
        • دکترا علوم تغذیه
        • دکترا بهداشت و ایمنی مواد غذایی
    • خلاصه ژورنال کلاب ها
  • ارتباط با رئیس دانشکده
  • دبیرخانه شورای عالی غذا و تغذیه دانشگاه
  • ارتباط با صنعت
    • دفتر ارتباط با صنعت
      • مقدمه
      • اعضای دفتر ارتباط با صنعت
      • شرح وظایف و اهم فعالیت های دفتر
      • فرم ها و آیین نامه ها
        • فرآیندها، فرم ها و آیین نامه های دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه
      • اطلاعات مالی مورد نیاز جهت عقد قرارداد
      • سوابق طرح ها
      • ارتباط با صنعت دانشگاه
      • پروژه ها و دستاوردها
    • دفتر خدمات فنی و مهندسی
      • معرفی دفتر
      • مدیر دفتر خدمات فنی و مهندسی
      • اعضای شورای دفتر خدمات فنی و مهندسی
      • خدمات قابل ارائه
      • لیست قیمت دفتر خدمات فنی مهندسی
سیستم مدیریت آموزشی سباوزارت بهداشت ،درمان و آموزش پزشکیمجله بین المللی علوم تغذیه (IJNS)جستجو در کتابخانه علوم پزشکیسامانه علم سنجی اعضای هیات علمیسامانه نشریات علمی علوم پزشکی شیرازدفتر مقام معظم رهبرینهاد ریاست جمهورینوپاسامانه پژوهشیارسامانه یکپارچه اطلاعات کارمند
آدرس:شیراز- بلوار رازی- روبروی باشگاه ورزشی برق- دانشکده تغذیه و علوم غذایی

کدپستی:7153675500

تلفن: 8-7251001-0713

پست الکترونیک: scnutrition@sums.ac.ir


آمار بازدید سایت : 154035
آخرین بروز رسانی:1404/02/20 11:55

  • کتابخانه
  • امور فرهنگی و دانشجویی
  • امور کارکنان