آزمایشگاه کنترل  میکروبی مواد غذایی:  

آزمایشگاه کنترل  میکروبی مواد غذایی با انجام آزمایش های میکروبی متنوعی بر روی نمونه های  مواد غذایی و سطوح در تماس با مواد غذایی در حال فعالیت است، در این آزمایشگاه کلاس عملی درس میکروبیولوژی مواد غذایی برای دانشجویان کارشناسی تغذیه ، دانشجویان کارشناسی ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی برگزار می گردد.  همچنین دارای امکانات لازم جهت انجام پروژه و پایان نامه دانشجویان کارشناسی ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی ، کارشناسی ارشد و دکتری تغذیه می باشد محل استقرار آزمایشگاه، در مجاورت آزمایشگاه تحقیقات تغذیه است. این آزمایشگاه مجهز به سینک های شستشو، میزهای آزمایشگاهی ، با پریز برق و انشعاب آب و گاز ، هود آزمایشگاهی و دوش و چشم شوی ایمنی می باشد.

تجهیزات آزمایشگاه کنترل  میکروبی مواد غذایی

نام دستگاه

مدل

نام کشور سازنده

تیوپ شیکر

Heidolph

آلمان

هود آزمایشگاهی کلاس 2

پکو

ایران

میکروسکوپ

Olympus

ژاپن

اتوکلاو

پکو

ایران

انکوباتور

Memmert

آلمان

انکوباتور

آریا طب

ایران

ترازوی 01/0

AND

ژاپن

یخچال

پارس

ایران

انکوباتور

پکو

ایران

انکوباتور شیکر

ژال تجهیز

ایران

انکوباتور co2

Memmert

آلمان

کپسول co2

چین

چین

کلنی کانتر دیجیتال

Acolyte

آلمان

کلنی کانتر

Gerber

آلمان

حمام آبی

Memmert

 آلمان

هموژنایزر

Heidolph

آلمان

ترازوی001 0/0 گرم

AND

ژاپن

ارلن شیکر

پکو

ایران

استوماکر

AES

فرانسه

دستگاه آون

ایران طب

ایران

 

سایر تجهیزات موجود در آزمایشگاه کنترل  میکروبی مواد غذایی:

سمپلر متغیر، سمپلر ثابت و ظروف شیشه ای

-      آزمایشگاه مولکولی:

در حال حاضر این آزمایشگاه به منظور انجام تحقیقات مولکولی مواد غذایی تجهیز شده است و در آینده نزدیک تجهیزات کشت سلولی نیز به آن افزوده خواهد شد.

تجهیزات آزمایشگاه مولکولی

نام دستگاه

مدل

نام کشور سازنده

ترموسایکلر

AB (veriti)

آمریکا

Gel document

سبز

ایران

تانک الکتروفورز

سبز

ایران

منبع تغذیه

Paya pajoohesh

ایران

میکروفیوژ

پکو

ایران

هود آزمایشگاهی

Kiagen

ایران


 

-        آزمایشگاه کنترل شیمیایی مواد غذایی:

آزمایشگاه شیمی مواد غذایی با  انجام بیش از 20 نوع آزمایش بر روی  مواد غذایی در حال فعالیت است، در این آزمایشگاه کلاس عملی درس شیمی مواد غذایی برای  دانشجویان کارشناسی تغذیه ، دانشجویان کارشناسی ارشد بهداشت وایمنی مواد غذایی برگزار می گردد.  همچنین دارای امکانات لازم جهت انجام پروژه و پایان نامه  دانشجویان کارشناسی ارشد بهداشت وایمنی مواد غذایی، کارشناسی ارشد و دکتری تغذیه می باشد. در این آزمایشگاه ضمن آشنائی با روشهای اولیه در انجام آزمایشات مواد غذایی مثل رطوبت و خاکستر،.... روش اندازه گیری درشت مغذی ها شامل چربی ، پروتئین، کربوهیدرات و... همچنین  برخی از ریز مغذی ها،  مانند املاح و ویتامین ها، اصول علمی و مکانیسم آزمایشات در هر روش  با توجه به نوع آزمایش  به دانشجویان آموزش داده می شود.

 

نام دستگاه

مدل

نام کشور سازنده

Milk centrifuge

Gerber

آلمان

اولتراسونیک  پروب

Bandelin

آلمان

اولتراسونیک  حمام آب

Alex

ترکیه

روتاری EVAPORATOR

Heidolph

آلمان

هود کلاس یک

پکو

ایران

تیتراتور

Metrohm

سوئیس

اسپکتروفتومتری

Dynamica

انگلیس

pH متر

Metrohm

سوئیس

هموژنایزر

Heidolph

آلمان

Oil tester

تستو

آلمان

اجاق سوکسله و متعلقات

آلمان

آلمان

پلاریمتر

CETI

بلژیک

رفراکتومتر دستی

Ref 101

آلمان

ست کامل کلدال اتوماتیک (هضم و تقطیر)

پکو

ایران

هات پلیت

تجهیز فن

ایران

ترازوی 01/0

AND

ژاپن

یخچال

پارس

ایران

کوره الکتریکی

اکسایتون

ایران

فریزر 80 -

ژال تجهیز

ایران

سوکسله تمام اتوماتیک

پکو

ایران

پلت ساز غذای حیوانات آزمایشگاهی

پژوه پارس

ایران

میکسر غذای حیوانات آزمایشگاهی

پژوه پارس

ایران

دستگاه آب مقطر گیری

پکو

ایران

دستگاه تقطیر

 

ایران

دستگاه مایکروویو (هضم)

 

ایران


سایر تجهیزات موجود در آزمایشگاه کنترل شیمیایی مواد غذایی

ظروف شیشه ای، سمپلر متغیر، سمپلر ثابت و پوآر                    

-        انبار

ضمنا در نزدیکی آزمایشگاه فضایی به عنوان انبار جهت نگهداری محیط های کشت میکروبی و  مواد شیمیایی در نظر گرفته شده است.


تاریخ آخرین بروزرسانی   :  1397-2-15 7:49        برو بالای صفحه نسخه قابل چاپ