دانشکده تغذیه و علوم غذایی
برگزاری هفتمین "سه شنبه مهدوی" در دانشکده تغذیه و علوم غذایی
برگزاری هفتمین "سه شنبه مهدوی" در دانشکده تغذیه و علوم غذایی
معاونت فرهنگی دانشجویی، رویداد فرهنگی" سه شنبه های مهدوی" در دانشکده تغذیه و علوم غذایی برگزار نمود.
به گزارش روابط عمومی دانشکده تغذیه و علوم غذایی، دکتر "عنایت اله بریزی" معاون فرهنگی دانشجویی گفت: هفتمین سه شنبه های مهدوی در روز سه شنبه 17 آبان 1401 برگزار شد.
دکتر بریزی"گفت: سهشنبههای مهدوی حرکتی خود جوش و اجتماعی برای یادآوری عزیزترینی است که در این دل مشغولیهای زندگی غریبترین شده است. برگزاری طرح هایی همچون طرح سه شنبههای مهدوی موجب استمرار همدلی، همبستگی و فعالیت های اجتماعی، فرهنگی و گروهی در جامعه میشود.
در این حرکت خودجوش و با مشارکت جمعی از کارکنان، دانشجویان و "علی سلیمانی" دانشجوی تغذیه ورودی 97 به معرفی کتاب پرداخته شد و مورد استقبال علاقمند قرار گرفت./ف.نوروزی فرد
نظر دهید