دانشکده تغذیه و علوم غذایی
برگزاری اردوی فرهنگی، تفریحی ویژه اساتید و کارمندان دانشکده تغذیه و علوم غذایی
برگزاری اردوی فرهنگی، تفریحی ویژه اساتید و کارمندان دانشکده تغذیه و علوم غذایی
اردوی یک روزه تفریحی-فرهنگی به مناسبت هفته سلامت با حضور اساتید و کارمندان دانشکده تغذیه و علوم غذایی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده تغذیه و علوم غذایی،دکتر " عنایت اله بریزی" معاون فرهنگی دانشجویی دانشکده تغذیه و علوم غذایی ابراز امیدواری کرد این اردوها را بتوان بطور مستمر ادامه داد چرا که با این نوع اقدامات می توان همدلی و محبت میان کارکنان دانشکده را افزایش داد.



او گفت: این اردوی یک روزه کارکنان به همراه خانواده در روز پنجشبه 8 اردیبهشت 1402به منطقه خوش آب و هوای میمند با برگزاری مسابقات فرهنگی و اهدای جوایز فرهنگی به فرزندان کارکنان دانشکده، بازدید از کارگاه شیشه گری، بازدید از کارگاه گلاب گیری، بازدید از دشت گل سرخ و خرید گلاب و عرقیات انجام شد./ف.نوروزی فرد
نظر دهید