دانشکده تغذیه و علوم غذایی
برگزاری جشن روز کارمند با حفظ پروتکل های بهداشتی
برگزاری جشن روز کارمند با حفظ پروتکل های بهداشتی

به گزارش روابط عمومی دانشکده تغذیه و علوم غذایی، رئیس دانشکده به مناسبت روز کارمند جشنی در محل سالن آمفی تاتر دانشکده بهداشت برگزار گردید که طی آن از کارمندان محترم و پر تلاش دانشکده تغذیه و علوم غذایی با اهداء هدایا و پذیرایی تقدیر به عمل آمد.
" دکتر سید محمد مظلومی " ضمن قدردانی از تلاش و زحمات کارمندان و حمایت خانوادهایشان گفت: تلاش شما کارمندان در مسیر دستیابی به اهداف دانشگاه ستودنی است.
وی بیان کرد: بدون تلاش کارمندان محترم دستیابی به اهداف و پیشرفتهای دانشکده در آینده عملاً امکان پذیر نیست لذا ضمن اینکه از تلاش های انجام شده تقدیر نمود از آنها تقاضا نمود که مانند گذشته پر قدرت و با تمام انرژی و توان در خدمت به حوزه سلامت و دستیابی به اهداف دانشگاه به تلاش خود ادامه دهند.


در پایان افزود: از خانواده های محترم کارمندان دانشکده تغذیه و علوم غذایی که با درک درست از شرایط، دانشکده را یاری می دهند تشکر و قدردانی نمود.
پایان خبر
نظر دهید