دانشکده تغذیه و علوم غذایی
برگزاری جشن رویش دانشجویان ورودی 1399 و 1400 دانشکده تغذیه و علوم غذایی
برگزاری جشن رویش دانشجویان ورودی 1399 و 1400 دانشکده تغذیه و علوم غذایی
جشن رویش دانشجویان نو ورود دانشکده تغذیه و علوم غذایی، با حضور اساتید،کارمندان و دانشجویان در سالن آمفی تاتر برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده تغذیه و علوم غذایی، دکتر"عنایت اله بریزی" معاون فرهنگی و دانشجویی در ابتدای این برنامه ضمن خیرمقدم و خوش آمد گویی به دانشجویان جدیدالورود و تبیین مقررات دانشجویی و انضباطی به معرفی تشکل ها و کانون های فعال فرهنگی، انجمن های علمی پرداخت و از دانشجویان خواست در کنار آموزش و تحصیل علم، با حضور در برنامه های فرهنگی و فوق برنامه مشارکت داشته باشند.
وی بیان داشت: ورود به دانشگاه و کسب علم ودانش یک مرحله جدید در زندگی شما می باشد، لذا انتظار می رود قدر این دوران را بدانید و در درجه اول به کسب علم و دانش و سپس به تذهیب نفس و خودسازی بپردازید.
او افزود: دوران دانشجویی یکی از طلایی ترین دوران زندگی است./ف.نوروزی فرد

نظر دهید