دانشکده تغذیه و علوم غذایی
برگزاری جلسه پرسش و پاسخ درخصوص آینده شغلی دانشجویان تغذیه در دانشکده تغذیه و علوم غذایی
برگزاری جلسه پرسش و پاسخ درخصوص آینده شغلی دانشجویان تغذیه در دانشکده تغذیه و علوم غذایی

به گزارش روابط عمومی دانشکده تغذیه و علوم غذایی، معاون فرهنگی دانشجویی دانشکده تغذیه و علوم غذایی گفت: این کارگاه با حضور رئیس، معاون فرهنگی دانشجویی، معاون پشتیبانی، اعضای هیئت علمی و دانشجویان دانشکده تغذیه و علوم غذایی در سالن آمفی تاتر برگزار شد.

دکتر " عنایت اله بریزی" افزود: هدف از آگاه سازی دانشجویان با رشته تحصیلی مرتبط با شغل آینده آنها و ضمن شناخت رشته ها با ویژگی ها و معیارهای موفقیت در آن رشته دانست.
او ادامه داد: انتخاب نادرست رشته تحصیلی موجب بی انگیزه شدن افراد برای ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر دانشگاهی می شود و این امر می تواند در سطح علمی و منابع انسانی کشور تاثیر گذار باشد.
سپس افزود: کسب آگاهی می تواند با
استفاده از منابع و عوامل بیرونی که به درستی انتخاب می شوند، بر اساس خودشناسی،
اهداف، ارزش ها و علایق باشد.
نظر دهید