دانشکده تغذیه و علوم غذایی
برگزاری مراسم تقدیر و پخت نذری بمناسبت میلاد امام علی (ع) و گرامیداشت روز پدر در دانشکده تغذیه و علوم غذایی
به مناسبت سالروز میلاد فرخنده حضرت امیرالمومنین علی (ع) و روز پدر، ویژه برنامه تقدیر و تشکر و پخت نذری در دانشکده تغذیه و علوم غذایی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده تغذیه و علوم غذایی،دکتر «مریم عباس والی» معاون فرهنگی دانشجویی دانشکده تغذیه و علوم غذایی گفت: همزمان با سالروز ولادت حضرت امیرالمومنین علی (ع)، مراسم تقدیر و تشکر از آقایان دانشکده و اهدای جوایز و پخت غذای نذری و پذیرایی انجام شد./ف.نوروزی فرد
نظر دهید