دانشکده تغذیه و علوم غذایی
برگزاری کارگاه آموزشی ارتقای سلامت معنوی در دانشکده تغذیه و علوم غذایی
کارگاه آموزشی ارتقای سلامت معنوی در دانشکده تغذیه و علوم غذایی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده تغذیه و علوم غذایی،کارگاه آموزشی ارتقای سلامت معنوی در دانشکده در راستای توجه به ابعاد معنوی سلامت و اهمیت آن در محیط های کاری و آموزشی، کارگاه آموزشی «ارتقای سلامت معنوی با رویکرد فردی و سازمانی»، در روز سهشنبه ۲۴ تیرماه 1404 ساعت ۱۰:۳۰ در سالن کنفرانس طبقه دوم دانشکده برگزار شد.
این کارگاه با حضور جمعی از اساتید، کارکنان و علاقهمندان و با همکاری یکی از اساتید مجرب دانشگاه برگزار گردید. محورهای اصلی کارگاه شامل شناخت چالشهای معنوی در محیط کار، راهکارهای کاهش استرس، و نقش معنویت در ارتقای کیفیت زندگی فردی و شغلی بود.
مدرس کارگاه با ارائه مباحث علمی و کاربردی، بر لزوم توجه به سلامت معنوی بهعنوان یکی از ارکان مهم سلامت کلی تأکید کرد و راهکارهایی برای ایجاد تعادل میان زندگی شخصی و حرفهای ارائه داد.
این برنامه با استقبال خوب حاضران همراه شد و فرصتی برای تعامل، هماندیشی و یادگیری بیشتر در حوزه سلامت روان و معنو
یت فراهم آورد./ف.نوروزی فرد
نظر دهید