دانشکده تغذیه و علوم غذایی
برگزاری کارگاه آموزشی به مناسبت ولادت حضرت زهرا(س) در دانشکده تغذیه و علوم غذایی
کارگاه آموزشی به مناسبت ولادت حضرت فاطمه زهرا(س) در دانشکده تغذیه و علوم غذایی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده تغذیه و علوم غذایی، معاونت فرهنگی دانشکده تغذیه و علوم غذایی با همکاری دفتر فرهنگسرای نهاد رهبری به مناسبت میلاد حضرت فاطمه زهرا(س)، کارگاه آموزشی با موضوع «مهارتهای تعارض محیط کار و خانواده» را برگزار کرد.
دکتر «مریم عباس والی» معاون فرهنگی دانشکده تغذیه و علوم غذایی گفت: این برنامه روز یکشنبه ۱۶ آذرماه 1404 از ساعت ۱۰ تا ۱۱:۳۰ با حضور ارزشمند دکتر «ندا دیلمی» در سالن کنفرانس برگزار شد.
در این کارگاه، دکتر دیلمی ضمن تبیین چالشهای رایج میان نقشهای فردی، خانوادگی و شغلی، به ارائه راهکارهای عملی برای مدیریت تعارض، بهبود ارتباطات، کاهش فشار روانی و ایجاد تعادل مؤثر میان کار و زندگی پرداخت.
شرکتکنندگان نیز در بخش تعاملی برنامه پرسشها و تجربههای خود را مطرح کردند و از راهنماییهای علمی و تخصصی مدرس بهرهمند شدند.
در پایان، برگزارکنندگان با قدردانی از حضور اعضای هیئت علمی و کارمندان، بر اهمیت توجه به مهارتهای روانشناختی در کنار آموزشهای تخصصی تأکید کردند./ف.نوروزی فرد
نظر دهید