دانشکده تغذیه و علوم غذایی
افزایش ماندگاری مواد غذایی با استفاده از پلی ساکاریدهای میگو و خرچنگ
افزایش ماندگاری مواد غذایی با استفاده از پلی ساکاریدهای میگو و خرچنگ
دانشکده تغذیه و علوم غذایی
عرض تسلیت سالروز شهادت مظلومانه ی امام محمد تقی (ع)
عرض تسلیت سالروز شهادت مظلومانه ی امام محمد تقی (ع)
دانشکده تغذیه و علوم غذایی
انتشار نوزدهمین شماره مجله بین المللی علوم تغذیه IJNS
انتشار نوزدهمین شماره مجله بین المللی علوم تغذیه IJNS
دانشکده تغذیه و علوم غذایی
نکات تغذیه ای در مبتلایان به سندروم «شوگرن»
نکات تغذیه ای در مبتلایان به سندروم «شوگرن»
دانشکده تغذیه و علوم غذایی
ویتامین D را در پاندمی کووید19 جدی تر بگیریم!
ویتامین D را در پاندمی کووید19 جدی تر بگیریم!
دانشکده تغذیه و علوم غذایی
استفاده از غذای نگهداری شده در یخچال
استفاده از غذای نگهداری شده در یخچال
دانشکده تغذیه و علوم غذایی
برگزاری اولین جلسه امربه معروف و نهی از منکر در سال 1400
برگزاری اولین جلسه امربه معروف و نهی از منکر در سال 1400