دانشکده تغذیه و علوم غذایی
مراسم تجلیل از کارکنان زن دانشکده تغذیه و علوم غذایی به مناسبت روز تولد حضرت فاطمه زهرا (س)
مراسم گرامیداشت ولادت با سعادت حضرت فاطمه زهرا(س) و روز زن در دانشکده تغذیه و علوم غذایی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده تغذیه و علوم غذایی، دکتر «سیاوش باباجعفری» رئیس دانشکده تغذیه و علوم غذایی در ابتدای جلسه ضمن گرامیداشت ولادت حضرت صدیقه کبری (س) و تبریک روز زن گفت: در کنار هر مرد موفقی زن موفقی هم بوده است و این امر در طول تاریخ از بدیهات است، در کنار حضرت رسول(ص) حضرت خدیجه و در کنار حضرت علی (ع) فاطمه زهرا (س) حجب و حیا زن از عوامل استحکام خانواده و موجب پیشرفت مرد در جامعه می شود.
در این برنامه با حضور هیئت رئیسه، اساتید هیئت علمی و کارکنان در روز چهارشنبه 5 دی ماه 1403 در محل سالن آمفی تاتر برگزار شد. در پایان به هر کدام از زنان شاغل دانشکده با اهداء هدایایی تقدیر بعمل آمد./ف.نوروزی فرد
نظر دهید