دانشکده تغذیه و علوم غذایی
پیام تبریک ریاست و هیئت رئیسه به مناسبت روز جهانی کار و کارگر
پیام تبریک ریاست و هیئت رئیسه به مناسبت روز جهانی کار و کارگر
ریاست و هیئت رئیسه دانشکده تغذیه و علوم غذایی در پیامی فرا رسیدن یازدهم اردیبهشت، روز جهانی کار و کارگر را به جامعه تلاشگر کارگری را به تمامی کارگران شاغل در دانشکده تغذیه و علوم غذایی تبریک گفتند.

بی شک کارگران بازوان حرکت هر جامعهای به سوی رشد، تعالی و شکوفایی هستند و همه پیشرفتهای حاصل در مسیر زندگی نشات گرفته از رشد و پویایی فکر و گسترش اندیشهورزی است و در هر جامعهای که از فرصت اندیشه و بازوی هنرمند کارگران بهتر استفاده شود توسعه و پیشرفت رونقی دو چندان خواهد یافت.


اینجانبان با تبریک این روز مهم و ضمن ارج نهادن به مقام کارگران عزیز، امیدواریم در کنار خانواده های ارجمندشان، سلامت و تندرست باشند و با جدیت و همدلی سازنده، کماکان نظام سلامت را یاری کنند.
به همین مناسبت از کارگران زحمتکش دانشکده تغذیه و علوم غذایی با اهدا هدیه و لوح تقدیر قدردانی و " حبیب یگانه پاک " به عنوان کارگر نمونه در سال 1402 معرفی شد./ف.نوروزی فرد
نظر دهید