متن استاتیک شماره 54 موجود نیست متن استاتیک شماره 54 موجود نیست
  • 1403/10/05
  • - تعداد بازدید: 13
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
دانشکده تغذیه و علوم غذایی

اساتید پژوهشگر دانشکده تغذیه و علوم غذایی و مرکز تحقیقات تغذیه، موفق به کسب افتخارات مختلفی شدند

 در میان دو درصد دانشمندان پراستناد جهان یکی از اساتید دانشکده تغذیه و علوم غذایی در لیست پژوهشگران پر استناد دو درصد برتر دنیا در سال ۲۰۲۳ قرار گرفت.

 

پژوهشگران

افتخارات دانشکده در حوزه پژوهش

به گزارش روابط عمومی دانشکده تغذیه و علوم غذایی، دکتر «زهرا سهرابی» معاون تحقیقات و فناوری دانشکده تغذیه و علوم غذایی ابراز داشت:

در جشن هفته پژوهش، افراد ذیل، به‌عنوان پژوهشگران برگزیده معرفی گردیدند:

1-       دکتر معصومه اخلاقی: دانشمند 2 درصد برتر پر استناد دنیا

2-       دکتر عنایت اله بریزی:پژوهشگر برتر دانشگاه در زمینه ارتباط با صنعت

3-       دکتر عنایت اله بریزی:پژوهشگر شایسته تقدیر دانشکده تغذیه و علوم غذایی

4-       دکتر زهرا سهرابی: داور برتر دانشکده تغذیه و علوم غذایی

5-       دکتر سارا هدایتی: پژوهشگر برتر دانشگاه

6-       دکتر سارا هدایتی:مولف برتر دانشگاه

7-       دکتر اسماء کاظمی: پژوهشگر فعال مراکز تحقیقات

8-       دکتر اسماء کاظمی: پژوهشگر برتر در زمینه چاپ مقاله در مجلات با ضریب تاثیر بالای 10

9-       مجله IJNS: مجله برتر دانشگاهی در زمینه ارتقاء نمایه

10-     مرکز تحقیقات تغذیه: مرکز برگزیده در زمینه ارتقاء سلامت در مراکز زیر 10 سال

11-     معین عسکر پور: دانشجوی پژوهشگر برگزیده دانشگاهی از طرف کمیته تحقیقات دانشجویی/ف.نوروزی فرد

  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشکده,اخبار واحدها
  • کد خبری : 115407

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید