معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشکده تغذیه و علوم غذایی یکی از معاونت های فعال و مهم دانشکده می باشد که علاوه بر انجام فعالیت های مختلف در ارتباط با امور دانشجویان به فعالیت در حوزه امور فرهنگی می پردازد. این معاونت با شناسایی قابلیت ها و توانمندی های دانشجویان در تعاملات منظم و منسجم، فراهم آوردن امکانات و سازماندهی در راستای ارتقای سطح فرهنگی و هنری دانشجویان در جهت برنامه های راهبردی مربوط به مصوبات شورای فرهنگی سهم مهمی در ارتباط فرهنگی دانشکده عهده دار می باشد، تلاش مضاعف در خصوص رشد خلاقیت ها و پرورش استعدادها در زمینه های مختلف فرهنگی و هنری بر عهده امور فرهنگی این معاونت می باشد.

عمده برنامه های فرهنگی که در دانشکده انجام می گردد عبارتند از:

۱.      برگزاری جشن ها و اعیاد مختلف مذهبی یا ملی

۲.      برگزاری اردوهای داخل استانی و خارج استانی ویژه دانشجویان با هماهنگی مدیریت امور فرهنگی دانشگاه

۳.      برگزاری مسابقات ( ویژه کارکنان، اساتید و دانشجویان)

۴.      برپایی مراسم به مناسبت های مذهبی ( شب قدر، محرم و صفر و ....)

۵.      چاپ مطالب فرهنگی متناسب با مناسبت های مختلف

۶.      هماهنگی با معاونت های آموزشی، پژوهشی و اداری مالی دانشکده

۷.      حمایت از فعالیت های تشکل های اسلامی ( بسیح دانشجویی و انجمن اسلامی)

۸.      مشارکت در اجرای برنامه های مختلف فرهنگی با نهادهای متولی امور فرهنگی دانشگاه

۹.      برگزاری مسابقات ورزشی - هماهنگی استفاده دانشجویان از وسیله رفت و برگشت امور دانشجویی