کمیته HSE

 

معرفی کمیته:

در دانشکده تغذیه و علوم غذایی به منظور حصول اطمینان از ایمنی دانشجویان و کارکنان در هنگام حضور در آزمایشگاه و انجام فعالیتهای تحقیقاتی اقدام به تشکیل کمیته ایمنی گردیده است.اصطلاح ایمنی، بهداشت و محیط زیست معادل Health, Safety and Environment یا به طور خلاصه HSE می باشد. نهادهای HSE به فراهم نمودن محیط کاری مناسب به دور از خطرات و به رعایت اصول حفاظت از محیط زیست و توسعه پایدار در فعالیتهای روزمره کاری می پردازند. این نهادها بیشتر به صورت کمیته فعالیت می نمایند و در بیشتر صنایع و محیطهای تحقیقاتی در کشورهای پیشرفته دنیا فعال هستند و بر رعایت اصول مربوطه نظارت و برای نیل به اهداف لازم برنامه ریزی می نمایند. کمیته ایمنی، بهداشت و محیط زیست دانشکده تغذیه و علوم غذایی از سال ۱۳۹۹ تاسیس و فعالیت خود را زیر نظر مدیریت امور فناوری دانشگاه آغاز نموده. اهداف بلند مدت این کمیته عبارتند از:

۱.     برنامه ریزی و تصویب مقررات لازم برای نیل به اهداف ایمنی، بهداشتی و زیست محیطی

۲.     ارایه آموزش های لازم به دانشجویان، کارکنان و اعضای هیات علمی به منظور ارتقای آگاهی و فرهنگ ایمنی، بهداشت و محیط زیست

۳.    نظارت بر فعالیت افراد در محیط های آزمایشگاهی و کارگاهی به منظور حصول اطمینان از رعایت قوانین و استانداردها

۴.    بررسی و تصویب دستورالعملهای ایمنی کار در آزمایشگاه

۵.    بررسی و تصمیم گیری در خصوص مشکلات و مسائل مرتبط با ایمنی کارکنان و دانشجویان در آزمایشگاه

۶.    چک کردن دوره ای چک لیست قسمت های مختلف و انجام محاسبات شاخص های استاندارد

۷.    نوشتن گزارش دوره ای