پیام ریاست

 

 دانشکده تغذیه و علوم غذایی شیراز از سال ۱۳۹۲تأسیس شده است و در حال حاضر دارای سه گروه آموزشی و تغذیه بالینی، تغذیه جامعه و بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی می باشد. این دانشکده در تمامی مقاطع تحصیلی کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری دانشجو تربیت می نماید.

اولویت های مدیریت فعلی این دانشکده شامل موارد زیر است:

۱- تربیت نیروهای متخصصی که نیازهای حوزه سلامت را در زمینه های سلامت و ایمنی غذا، رژیم درمانی، الگوهای صحیح تغذیه ای و پیشگیری از بیماری های مرتبط با تغذیه ناسالم را پاسخگو باشند.

۲- توسعه زیر ساخت های دانشکده شامل توسعه هر چه سریعتر فضاهای آموزشی تحقیقاتی و توسعه منابع انسانی بخصوص از جهت افزایش تعداد اعضاء هیأت علمی متخصص و متعهد  در حوزه های مختلف مرتبط با رسالت دانشکده

۳- توسعه کمی و کیفی ارائه خدمات در حوزه تغذیه و علوم غذایی شامل خدمات تغذیه ای وایمنی مواد غذایی به سازمان ها، سایر دانشگاه ها، نهادهای دولتی و خصوصی، کارخانجات، موسسات وکلیه واحدهای تولید کننده مواد غذایی در سطح کشور

۴- سوق دادن هدفمند و پیوسته فعالیت ها و بروندادهای دانشکده به سوی شاخص های دانشگاه های نسل سوم از جمله تقویت فعالیت های دانش بنیان و خلاقانه، ثبت اختراعات، فعالیت های ارتباط با صنعت وتجاری سازی محصولات جدید

۵- جذب دانشجویان خارجی و توسعه فعالیت های بین المللی

۶- تحول اداری و افزایش بهره وری در حوزه فعالیت های اداری و خدماتی

امید است با اصلاح شیوه های انجام کار و بهره گیری از استانداردها و همدلی همه اعضاء دانشکده اعم از اساتید گرامی، کارکنان محترم و دانشجویان عزیز و حمایت بخش های دولتی و خصوصی شاهد تحقق اهداف و انجام رسالت های این دانشکده باشیم

 

دکتر سیاوش باباجعفری

رئیس دانشکده تغذیه و علوم غذایی