کارکنان
اساتید
دانشجویان
EN
خانه
معرفی دانشکده
تاریخچه
چارت سازمانی
منابع و امکانات آموزشی
روسای دانشکده در گذر زمان
افتخارات دانشکده
واحد های اداری
ریاست
معاونت ها
روابط عمومی
کمیته ها
گروه های آموزشی
کارشناسی تغذیه دانشکده باقرالعلوم سپیدان
گروه بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی
گروه تغذیه جامعه
گروه تغذیه بالینی
خدمات
پرسش های متداول
فرم ها و دستورالعمل ها
آزمایشگاه ها
کتابخانه
آموزش مجازی
دفتر METRIO
دفتر متریو
ارتباط با صنعت
دفتر ارتباط با صنعت
دفتر خدمات فنی و مهندسی
ارتباط با ما
تماس با ما
شماره تماس های داخلی دانشکده
صفحه اصلی
معاونت ها
معاونت آموزشی
معاون آموزشی
اداره آموزش
معرفی اداره آموزش
رئیس اداره آموزش
کارکنان اداره آموزش
فرم های آموزشی
فلوچارت و فرآیندهای اداره آموزش
شیوه نقل و انتقالات دانشجویی
دفتر استعداد های درخشان
مسئول دفتر
کارکنان دفتر استعداد درخشان
اهداف هسته
شرح وظایف دفتر
استاد مشاور
مدیریت
کارکنان مدیریت
اساتید
رشته ها و مقاطع تحصیلی
کارشناسی
کارشناسی علوم تغذیه
کوریکولوم آموزشی
ترم بندی دروس
کارشناسی ارشد
علوم تغذیه
کوریکولوم آموزشی
ترم بندی دروس
تغذیه بالینی
کوریکولوم آموزشی
ترم بندی دروس
تغذیه جامعه (علوم بهداشتی در تغذیه)
کوریکولوم آموزشی
ترم بندی دروس
بهداشت و ایمنی مواد غذایی
کوریکولوم آموزشی
ترم بندی دروس
دکترا
دکترای علوم تغذیه
کوریکولوم آموزشی
ترم بندی دروس
دکترای بهداشت و ایمنی مواد غذایی
برنامه درسی
معاونت تحقیقات و فناوری
معاون تحقیقات و فناوری
کارکنان
شورای پژوهشی
کمیته تحقیقات دانشجویی
معاونت تحصیلات تکمیلی
معاون تحصیلات تکمیلی
کارکنان معاونت
آیین نامه ها، فرم ها، فرآیند ها
آیین نامه کارشناسی ارشد
آیین نامه دکتری تخصصی (PhD)
معاونت فرهنگی دانشجویی
معرفی معاونت
معاون فرهنگی و دانشجویی
کارکنان معاونت فرهنگی و دانشجویی
فعالیت های معاونت
فرآیند فعالیت های معاونت فرهنگی
فرم های معاونت
آیین نامه های فرهنگی
معاونت پشتیبانی
معاون پشتیبانی
کارکنان معاونت پشتیبانی
اهداف و وظایف
پمفلت ها
قوانین مرخصی
قوانین اداری
صندوق قرض الحسنه
بیمه تکمیلی کارکنان
آموزش ضمن خدمت
دستور العمل و آیین نامه ها
معرفی و شرایط احراز پست
مطالب آموزشی
امر به معروف و نهی از منکر
تربیت فرزند
کتابخانه
امور فرهنگی و دانشجویی
امور کارکنان