کارکنان
اساتید
دانشجویان
EN
خانه
معرفی دانشکده
تاریخچه
چارت سازمانی
منابع و امکانات آموزشی
روسای دانشکده در گذر زمان
افتخارات دانشکده
گالری تصاویر دانشکده
واحد های اداری
ریاست
معاونت آموزشی
معاونت پژوهشی
معاونت تحصیلات تکمیلی
معاونت فرهنگی و دانشجویی
معاونت پشتیبانی
روابط عمومی
کمیته ها
گروه های آموزشی
کارشناسی تغذیه دانشکده باقرالعلوم سپیدان
گروه بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی
گروه تغذیه جامعه
گروه تغذیه بالینی
خدمات
پرسش های متداول
فرم ها و دستورالعمل ها
آزمایشگاه ها
کتابخانه
آموزش مجازی
دفتر METRIO
دفتر متریو
ارتباط با صنعت
دفتر ارتباط با صنعت
دفتر خدمات فنی و مهندسی
ارتباط با ما
تماس با ما
شماره تماس های داخلی دانشکده
صفحه اصلی
معاونت آموزشی
رشته ها و مقاطع تحصیلی
کارشناسی ارشد
بهداشت و ایمنی مواد غذایی
معاون آموزشی
اداره آموزش
معرفی اداره آموزش
رئیس اداره آموزش
کارکنان اداره آموزش
فرم های آموزشی
فلوچارت و فرآیندهای اداره آموزش
شیوه نقل و انتقالات دانشجویی
دفتر استعداد های درخشان
مسئول دفتر
کارکنان دفتر استعداد درخشان
اهداف هسته
شرح وظایف دفتر
استاد مشاور
مدیریت
کارکنان مدیریت
اساتید
رشته ها و مقاطع تحصیلی
کارشناسی
کارشناسی علوم تغذیه
کوریکولوم آموزشی
ترم بندی دروس
کارشناسی ارشد
علوم تغذیه
کوریکولوم آموزشی
ترم بندی دروس
تغذیه بالینی
کوریکولوم آموزشی
ترم بندی دروس
تغذیه جامعه (علوم بهداشتی در تغذیه)
کوریکولوم آموزشی
ترم بندی دروس
بهداشت و ایمنی مواد غذایی
کوریکولوم آموزشی
ترم بندی دروس
دکترا
دکترای علوم تغذیه
کوریکولوم آموزشی
ترم بندی دروس
دکترای بهداشت و ایمنی مواد غذایی
برنامه درسی
کوریکولوم آموزش
کتابخانه
امور فرهنگی و دانشجویی
امور کارکنان