منابع و امکانات آموزشی

 

دانشکده تغذیه و علوم غذایی در زمینی به مساحت 625 مترمربع  و زیر بنایی حدود 955 متر مربع می باشد که دارای کلاسهای آموزشی ، کتابخانه ، سالن مطالعه، واحد انتشارات، واحد سمعی بصری، سالن آمفی تئاتر و اجتماعات ،لابراتوار زبان ، نماز خانه و زمین ورزشی که مشترک با دانشکده بهداشت می باشد. و آزمایشگاههای این دانشکده به شرح زیر می باشد:

 

  1. آزمایشگاه شیمی موادغذایی

آزمایشگاه شیمی مواد غذایی تجهیزات و تخصص لازم برای بررسی کیفیت و مخاطرات شیمیایی مواد غذایی را دارد و لذا از آمادگی لازم جهت همکاری های آموزشی، پژوهشی و خدماتی با سایر دانشکده ها، دانشگاه‌ها، سازمان‌ها و صنایع در این زمینه برخوردار است.

 

  1. آزمایشگاه تحقیقات تغذیه و علوم غذایی

آزمایشگاه تحقیقات تغذیه و علوم غذایی تجهیزات و تخصص لازم برای آزمون‌های بالینی مرتبط با تغذیه را دارد و لذا از آمادگی لازم جهت همکاری های آموزشی، پژوهشی و خدماتی با سایر دانشکده ها، دانشگاه‌ها، سازمان‌ها و صنایع در این زمینه برخوردار است.

 

  1. آزمایشگاه فرمولاسیون موادغذایی

آزمایشگاه فرمولاسیون مواد غذایی با استفاده از تجهیزات موجود و بهره‌وری از تجهیزات سایر مراکز همکار، از آمادگی لازم جهت ارائه همکاری های تخصصی به سایر دانشکده ها، دانشگاه‌ها، سازمان‌ها و صنایع در این زمینه برخوردار است. این همکاری ها شامل ارائه مشاوره جهت فرمولاسیون مکمل‌های غذایی و غذاهای ویژه، تولید مکمل و محصولات غذایی به صورت پایلوت، ارزیابی های مورد نیاز جهت تأیید نهایی تولیدات و سایر موارد می باشد.

 

  1. آزمایشگاه فرمولاسیون خوراک حیوانات آزمایشگاهی

یکی از موانع پیش رو در انجام مطالعات حیوانی در ایران، تهیه خوراک حیوانات آزمایشگاهی با فرمولاسیون های ویژه است. آزمایشگاه فرمولاسیون خوراک حیوانات آزمایشگاهی تجهیزات و تخصص لازم برای تولید انواع خوراک حیوانات آزمایشگاهی با ترکیبات مدنظر شما را دارد و لذا از آمادگی لازم جهت همکاری های آموزشی، پژوهشی و خدماتی با سایر دانشکده ها، دانشگاه‌ها، سازمان‌ها و صنایع در این زمینه برخوردار است.