منابع و امکانات آموزشی |
دانشکده تغذیه و علوم غذایی در زمینی به مساحت 625 مترمربع و زیر بنایی حدود 955 متر مربع می باشد که دارای کلاسهای آموزشی ، کتابخانه ، سالن مطالعه، واحد انتشارات، واحد سمعی بصری، سالن آمفی تئاتر و اجتماعات ،لابراتوار زبان ، نماز خانه و زمین ورزشی که مشترک با دانشکده بهداشت می باشد. و آزمایشگاههای این دانشکده به شرح زیر می باشد:
آزمایشگاه شیمی مواد غذایی تجهیزات و تخصص لازم برای بررسی کیفیت و مخاطرات شیمیایی مواد غذایی را دارد و لذا از آمادگی لازم جهت همکاری های آموزشی، پژوهشی و خدماتی با سایر دانشکده ها، دانشگاهها، سازمانها و صنایع در این زمینه برخوردار است.
آزمایشگاه تحقیقات تغذیه و علوم غذایی تجهیزات و تخصص لازم برای آزمونهای بالینی مرتبط با تغذیه را دارد و لذا از آمادگی لازم جهت همکاری های آموزشی، پژوهشی و خدماتی با سایر دانشکده ها، دانشگاهها، سازمانها و صنایع در این زمینه برخوردار است.
آزمایشگاه فرمولاسیون مواد غذایی با استفاده از تجهیزات موجود و بهرهوری از تجهیزات سایر مراکز همکار، از آمادگی لازم جهت ارائه همکاری های تخصصی به سایر دانشکده ها، دانشگاهها، سازمانها و صنایع در این زمینه برخوردار است. این همکاری ها شامل ارائه مشاوره جهت فرمولاسیون مکملهای غذایی و غذاهای ویژه، تولید مکمل و محصولات غذایی به صورت پایلوت، ارزیابی های مورد نیاز جهت تأیید نهایی تولیدات و سایر موارد می باشد.
یکی از موانع پیش رو در انجام مطالعات حیوانی در ایران، تهیه خوراک حیوانات آزمایشگاهی با فرمولاسیون های ویژه است. آزمایشگاه فرمولاسیون خوراک حیوانات آزمایشگاهی تجهیزات و تخصص لازم برای تولید انواع خوراک حیوانات آزمایشگاهی با ترکیبات مدنظر شما را دارد و لذا از آمادگی لازم جهت همکاری های آموزشی، پژوهشی و خدماتی با سایر دانشکده ها، دانشگاهها، سازمانها و صنایع در این زمینه برخوردار است.