معاونت تحصیلات تکمیلی |
واحد تحصیلات تکمیلی دانشکده تغذیه و علوم غذایی از سال ۶۴ با کارشناسی ارشد علوم تغذیه راه اندازی شد. در سال ۸۸ با پذیرش در مقطع دکتری تخصصی(PhD) علوم تغذیه به فعالیت خود ادامه داد و در سالهای ۹۳،۹۲ و ۹۶ در مقطع کارشناسی ارشد به ترتیب در رشته های علوم بهداشتی در تغذیه ، بهداشت و ایمنی مواد غذایی و تغدیه بالینی پذیرش دانشجو داشته اند.
تعداد کل دانشجویان در مقطع تحصیلات تکمیلی ۸۹ نفر می باشد که از این تعداد ۶۹ نفر در مقطع کارشناسی ارشد و ۲۰ نفر در مقطع دکتری تخصصی(PhD) مشغول به تحصیل می باشند.
همچنین در مقطع کارشناسی ارشد تعداد ۱۹ نفر دانشجو در رشته تغذیه بالینی، ۱۸ نفر در رشته علوم تغذیه ، ۱۵ نفر در رشته علوم بهداشتی در تغذیه و ۱۷ نفر در رشته بهداشت و ایمنی مواد غذایی در ۳ گروه آموزشی تغذیه بالینی ، تغذیه جامعه و بهداشت و کنترل کیفی تحصیل می نمایند.
قابل ذکر است پذیرش دانشجو در بعضی از رشته های مقطع تحصیلات تکمیلی به صورت شهریه پرداز نیز می باشد.
رسالت این معاونت انجام کلیه فرایند های قبل از دفاع تا ابتدای فارغ التحصیلی و نظارت و پیگیری مستمر در تمام مراحل و همچنین انجام امور مربوط به امتحان جامع دانشجویان PhD می باشد.