تاریخچه دانشکده |
در سال ۱۳۶۴ با تاسیس دوره کارشناسی ارشد رشته علوم تغذیه، گروه تغذیه شکل گرفت و تحت پوشش بخش پزشکی اجتماعی دانشکده پزشکی قرار گرفت. در سال ۱۳۷۰ این گروه از بخش پزشکی اجتماعی جدا و به عنوان یک گروه آموزشی به دانشکده بهداشت انتقال یافت. این گروه در سال ۱۳۸۰پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی و در سال ۱۳۸۸ پذیرش در مقطع دکترای تخصصی را آغاز کرد.
بر اساس مصوبه هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی شیراز مورخ ۱۶/ ۴/ ۹۲، دانشکده تغذیه و علوم غذایی از تاریخ ۲/ ۶/ ۹۲ به طور مستقل فعالیت خود را آغاز نمود و در نتیجه گروه های آموزشی مختلف( تغذیه بالینی ، بهداشت و ایمنی موادغذایی ، و بهداشت جامعه) و معاونت های مستقل در دانشکده شکل گرفت. در حال حاضر دانشکده تغذیه و علوم غذایی در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد در گرایش های علوم تغذیه، تغذیه بالینی و تغذیه جامعه نگر و در مقطع دکترای تخصصی در رشته های تغذیه بالینی و بهداشت ایمنی مواد غذایی دانشجو می پذیرد.