معاونت آموزشی

تاریخچه دانشکده:

 دانشجویان دانشکده تغذیه و علوم غذایی منحصراً در دوره های روزانه مشغول به تحصیل می باشند. این دانشکده براساس آمار مهر ماه سال ۱۴۰۱ تعداد ۲۰۱ دانشجوی شاغل به تحصیل داشته که از این تعداد ۶۹ نفر را دانشجویان پسر(۳۵%) و ۱۳۲ نفر را دانشجویان دختر (۶۶%) تشکیل می دهند.

از نظر مقطع تحصیلی، ۴۸% از دانشجویان در مقطع کارشناسی و ۵۳%  در دوره های تحصیلات تکمیلی مشغول به تحصیل می باشند.


رسالت معاونت آموزشی:

 این معاونت برنامه ریزی واجرای برنامه های آموزشی دانشکده را به عهده دارد وبر کیفیت آموزشهای تئوری وکارآموزی و نیز فعالیتهای آموزشی اعضای هیئت علمی نظارت دارد.