دانشکده تغذیه و علوم غذایی دانشگاه علوم پزشکی شیراز کدام روغن برای پختوپز سالمتر است؟ 1404/04/28 دانشکده تغذیه و علوم غذایی زمانی که وزن نرمال، سالم نیست! خطر چاقی پنهان با وزن طبیعی 1404/04/28 دانشکده تغذیه و علوم غذایی «اهمیت مصرف لبنیات» از زبان دکتر «سیده مریم عبداله زاده» دکترای تخصصی علوم تغذیه وعضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز 1404/04/28 دانشکده تغذیه و علوم غذایی برگزاری کارگاه آموزشی ارتقای سلامت معنوی در دانشکده تغذیه و علوم غذایی 1404/04/25 دانشکده تغذیه و علوم غذایی برگزاری مراسم پرفیض زیارت عاشورا به مناسبت ماه محرم در دانشکده تغذیه و علوم غذایی 1404/04/25 دانشکده تغذیه و علوم غذایی مراسم تقدیر از پرسنل به مناسبت روز حراست و فناوری اطلاعات در دانشکده تغذیه و علوم غذایی 1404/04/25 دانشکده تغذیه و علوم غذایی «تغذیه کودکان بیش فعال» از زبان دکتر «نجمه حجازی» دکترای تخصصی علوم تغذیه و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز 1404/04/24 دانشکده تغذیه و علوم غذایی دانشگاه علوم پزشکی شیراز مقایسه عوارض قندهای طبیعی و شیرینکنندههای مصنوعی از دیدگاه علمی 1404/04/23 دانشکده تغذیه و علوم غذایی دانشگاه علوم پزشکی شیراز نقش حیاتی ید در سلامت تیروئید و ضرورت مصرف نمک یددار 1404/04/23 دانشکده تغذیه و علوم غذایی «نقش تغذیه در کنترل فشارخون» از زبان دکتر «زهرا سهرابی» دکترای تخصصی علوم تغذیه و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز 1404/04/21
دانشکده تغذیه و علوم غذایی «اهمیت مصرف لبنیات» از زبان دکتر «سیده مریم عبداله زاده» دکترای تخصصی علوم تغذیه وعضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز 1404/04/28
دانشکده تغذیه و علوم غذایی برگزاری کارگاه آموزشی ارتقای سلامت معنوی در دانشکده تغذیه و علوم غذایی 1404/04/25
دانشکده تغذیه و علوم غذایی برگزاری مراسم پرفیض زیارت عاشورا به مناسبت ماه محرم در دانشکده تغذیه و علوم غذایی 1404/04/25
دانشکده تغذیه و علوم غذایی مراسم تقدیر از پرسنل به مناسبت روز حراست و فناوری اطلاعات در دانشکده تغذیه و علوم غذایی 1404/04/25
دانشکده تغذیه و علوم غذایی «تغذیه کودکان بیش فعال» از زبان دکتر «نجمه حجازی» دکترای تخصصی علوم تغذیه و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز 1404/04/24
دانشکده تغذیه و علوم غذایی دانشگاه علوم پزشکی شیراز مقایسه عوارض قندهای طبیعی و شیرینکنندههای مصنوعی از دیدگاه علمی 1404/04/23
دانشکده تغذیه و علوم غذایی دانشگاه علوم پزشکی شیراز نقش حیاتی ید در سلامت تیروئید و ضرورت مصرف نمک یددار 1404/04/23
دانشکده تغذیه و علوم غذایی «نقش تغذیه در کنترل فشارخون» از زبان دکتر «زهرا سهرابی» دکترای تخصصی علوم تغذیه و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز 1404/04/21