دانشکده تغذیه و علوم غذایی
آیا استفاده ی مجدد از بطری های پلاستیکی ایمن است؟
آیا استفاده ی مجدد از بطری های پلاستیکی ایمن است؟
میکروپلاستیک ها ذرات بسیار کوچکی هستند که از ظروف پلاستیکی به آب و ماده غذایی انتقال می یابند.
استفاده از این بطری ها برای بار اول احتمالا بی خطر است اما این ظروف برای استفاده ی مکرر تهیه نشده اند.
بهتر است از استفاده ی مجدد بطری های پلاستیکی آب معدنی و نوشیدنی ها بخصوص بطری هایی که دچار آسیب دیدگی (خراشیدگی و خرده شدگی) هستند جدا خودداری شود چرا که میزان انتقال مواد سمی از بطری های آسیب دیده بیشتر است.
با این حال بسیاری از خراش ها در حد میکروسکوپی بوده و با چشم قابل مشاهده نیست.
از گرم کردن ظروف پلاستیکی و پر کردن با مواد غذایی با دمای بالا مثل آب جوش و یا نوشیدنیهای داغ و همچنین نگهداری در مجاورت نور مستقیم خورشید خودداری کنید چرا که افزایش دما و تابش اشعه فرابنفش ریسک مهاجرت میکروپلاستیک ها به ماده غذایی را افزایش میدهد.
مینا زارعی کارشناس ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی دانشکده تغذیه و علوم غذایی
پایان خبر
نظر دهید