متن استاتیک شماره 54 موجود نیست متن استاتیک شماره 54 موجود نیست
  • 1403/08/20
  • - تعداد بازدید: 16
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
دانشکده تغذیه و علوم غذایی دانشگاه علوم پزشکی شیراز

امگا سه میتواند منجر به افزایش طول عمر شود!

امگا سه یک نوع اسید چرب غیر اشباع است که نقش حیاتی در سلامت بدن دارد. تحقیقات نشان می‏دهند که مصرف منظم امگاسه می‏تواند باعث افزایش طول عمر همچنین کاهش خطر ابتلا به آلزایمر شود.

 این اسید چرب در غذاهایی مانند: ماهی های چرب:((قزل آلا ، سالمون)، بذر کتان،دانه ی چیا،کنجد ،گردو و روغن‏های گیاهی مثل کانولا،روغن ماهی،  یافت می‏شود همچنین مکمل‏های امگا سه می‏توانند گزینه‏ای مفید برای افرادی باشند که نمی‏توانند به اندازه‏ ی کافی این اسیدچرب را از منابع غذایی دریافت کنند البته در انتخاب میزان دوز مصرف مشاوره با پزشک ضروری است.

محققان دریافتند افرادیکه دارای سطح سرمی امگاسه پایین هستند بیش از سایرین در معرض خطر افزایش ابتلا به بیماری‏های قلبی و در نهایت کاهش طول عمر قرار دارند.این تحقیق نشان داده مناسب ترین میزان شاخص امگا سه در غشای سلول‏های قرمز خون 8 درصد یا بالاتر است. محققان بر این باورند که وجود بین 4 تا 8 درصد امگا سه در غشای سلول‏های قرمز خون به معنای کمبود این ماده در بدن است‏ که می‏تواند احتمال ابتلا به بیماری‏های قلبی-عروقی و در نهایت کاهش طول عمر را پیش بینی کند

در نهایت بنظر می‏رسد افرادیکه بطور منظم امگا سه مصرف می‏کنند، ممکن است طول عمر بیشتری داشته باشند. به ویژه در جوامعیکه مصرف ماهی و غذاهای حاوی امگاسه بالاست مشاهده می‏شودکه افراد دارای آمار سلامت بهتری هستند و کمتر به بیماری‏های مزمن مبتلا می‏شوند./ف.نوروزی فرد

«آیدا نجفی» کارشناس ارشد تغذیه دانشکده تغذیه و علوم غذایی، دانشگاه علوم پزشکی شیراز

 

  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشکده,اخبار واحدها,اخبار علمی دانشگاه
  • کد خبری : 112493
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید