متن استاتیک شماره 54 موجود نیست متن استاتیک شماره 54 موجود نیست
  • 1398/10/03
  • - تعداد بازدید: 19
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

انتصاب دکتر سیاووش باباجعفری به عنوان معاون تحقیقات و فناوری دانشکده تغذیه و علوم غذایی

انتصاب دکتر سیاووش باباجعفری به عنوان معاون تحقیقات و فناوری دانشکده تغذیه و علوم غذایی

انتصاب دکتر  سیاووش باباجعفری به عنوان معاون تحقیقات و فناوری  دانشکده تغذیه و علوم غذایی

طی حکمی از سوی رییس دانشکده تغذیه و علوم غذایی، دکتر «سیاووش باباجعفری»، به عنوان معاون تحقیقات و فناوری دانشکده تغذیه و علوم غذایی منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده تغذیه و علوم غذایی، در متن حکم دکتر «سید محمد مظلومی» خطاب به دکتر باباجعفری آمده است:

با توجه به تخصص، تعهد، اخلاق آکادمیک، توانمندی های علمی و تجربیات ارزشمندتان، بدینوسیله به عنوان «سرپرست معاونت تحقیقات و فناوری دانشکده تغذیه و علوم غذایی» منصوب می شوید. امید است در سایه توکل بر خداوند متعال و با شناختی که از پشتکار، جدیت و نظم جنابعالی دارم و بهره گیری از پتانسیل همه اعضاء محترم هیات علمی، کارکنان و دانشجویان گرامی دانشکده در انجام امور حوزه مدیریت خود موفق و موید باشید.

ضمنا اهداف مهم و اولویت دار معاونت تحقیقات و فناوری دانشکده جهت برنامه ریزی و پیگیری انجام شامل موارد ذیل می باشد:

1-اتخاذ تدابیری به منظور کوتاه شدن فرآیند داوری موضوعات پایان نامه ها و طرح های تحقیقاتی و تصویب آنها

2- تقویت بیشتر انجام تحقیقات بصورت تیمی و افزایش طرح های تحقیقاتی مشترک با سایر گروه ها، دانشکده ها و سایر دانشگاه های کشور 

3- تقویت همکاری های بین المللی و افزایش تعداد طرح های تحقیقاتی مشترک با دانشگاه های خارج از کشور

4- برنامه ریزی به منظور آشنایی بیشتر و بهره مندی اساتید محترم از ظرفیت گرنت های مختلف مانند گرنت نیماد و گرنت های موسسات و دانشگاه های خارج از کشور

5- همکاری در استفاده اساتید و دانشجویان محترم تحصیلات تکمیلی از ظرفیت فرصت مطالعاتی و تحقیقاتی در دانشگاه های معتبر خارج کشور و پیگیری امکان تبادل دانشجو

6- توسعه ارتباط با صنعت و افزایش طرح های فناورانه دانشکده و آموزش دانشجویان در راستای انجام فعالیت های دانش بنیان، کارآفرین و تجاری سازی محصولات جدید

7- تقویت همکاری ها با مطالعات کوهورت و بهره گیری بیشتر از ظرفیت این مطالعات در انجام طرح های تحقیقاتی پایان نامه ای

8- تقویت همکاری های بین المللی از جمله همکاری با یونسکو و سایر سازمان بین المللی مرتبط

9- بکارگیری ظرفیت دفتر متریو دانشکده در راستای انجام آموزش های آنلاین در حوزه مطالعات مروری ساختاریافته  و متاآنالیز از طریق مرکز کاکرین دانشگاه ناتینگهام

10- افزایش تعداد مراکز تحقیقاتی مرتبط با حوزه غذا و تغذیه در راستای تاسیس هر چه سریعتر پژوهشکده علوم و صنایع غذایی در دانشگاه

12- تاسیس مرکز رشد تغذیه و صنایع غذایی در دانشگاه

13- تقویت شاخص های علم سنجی فعالیت های تحقیقاتی و فناورانه اساتید محترم

14- تقویت زیر ساخت های پژوهشی دانشکده از جمله تاسیس آزمایشگاههای جدید در حوزه تغذیه و علوم غذایی و تامین تجهیزات مورد نیاز

 

پایان خبر

 

  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشکده
  • کد خبری : 17677
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید