متن استاتیک شماره 54 موجود نیست متن استاتیک شماره 54 موجود نیست
  • 1398/11/16
  • - تعداد بازدید: 21
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

بایدها و نبایدهای مصرف غذاهای دریایی در بارداری

بایدها و نبایدهای مصرف غذاهای دریایی در بارداری

بایدها و نبایدهای مصرف غذاهای دریایی در بارداری

هرچند که مصرف برخی از انواع ماهی ها برای زنان باردار بی خطر است، اما پرهیز از مصرف غذاهای دریایی نیز می تواند مضر باشد.

نیاز به آهن و پروتئین در مادران باردار افزایش می یابد و از آنجا که ماهی سرشار از پروتئین و آهن است، یکی از مواد غذایی مطلوب برای تامین میزان نیاز به پروتئین و آهن در بارداری به شمار می رود.

دریافت مقادیر کافی از امگا 3برای تکامل مغز نوزاد ضروری است که می توان با مصرف ماهی های سرشار از امگا 3 از جمله سالمون وحشی و ساردین آن را تامین کرد.

لازم است مادران باردار به خاطر داشته باشند که پرهیز از مصرف غذاهای دریایی حاوی مقادیر بالای جیوه از جمله کوسه ماهی، اره ماهی، شاه ماهی خال مخالی و کاشی ماهی ضروری است.

مصرف ماهی خام (سوشی) با توجه به خطر مسمومیت غذایی، در دوران بارداری ممنوعیت دارد.

ماهی بلافاصله پس از خرید در یخچال نگهداری شود و طی دو تا سه روز پس از خرید مصرف شود و به شکل کامل پخته شود، چرا که مصرف ماهی نیم پز نیز سبب افزایش خطر مسمومیت های غذایی می شود. /101

«فاطمه شفیعی» کارشناس ارشد تغذیه دانشکده تغذیه و علوم غذایی شیراز

پایان خبر

 

  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشکده
  • کد خبری : 19401
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید