متن استاتیک شماره 54 موجود نیست متن استاتیک شماره 54 موجود نیست
  • 1400/04/09
  • - تعداد بازدید: 31
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
دانشکده تغذیه و علوم غذایی

برگزاری اولین جلسه امربه معروف و نهی از منکر در سال 1400

برگزاری اولین جلسه امربه معروف و نهی از منکر در سال 1400

اولین جلسه شورای احیاء امر به معروف و نهی از منکر دانشکده تغذیه و علوم غذایی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده تغذیه و علوم غذایی، اولین جلسه ستاد اقامه نماز و شورای امر به معروف و نهی ازمنکر دانشکده تغذیه و علوم غذایی با حضور رئیس دانشکده و اعضاء شورای امر به معروف و نهی از منکر در سال 1400 برگزار شد. این جلسه در ساعت11 صبح روز دوشنبه 7 تیر ماه 1400 در محل دفتر ریاست دانشکده تغذیه و علوم غذایی برگزار شد و برنامه های پیشنهادی ستاد اقامه نماز و شورای امر به معروف و نهی از منکر مورد بررسی قرار گرفت.

معاون فرهنگی دانشجویی دانشکده دکتر "عنایت اله بریزی" ترویج فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر را بر همه واجب و احیای آن را در جامعه از ضروریات این فریضه الهی عنوان کرد. سپس آیین نامه اجرایی فعالیت های حوزه امر به معروف در سه حوزه فعالیت های تبلیغی- ترویجی، مدیریتی- تمهیدی و آموزشی را تشریح کرد.

در ادامه رئیس دانشکده دکتر"سید محمد مظلومی" ضمن خیر مقدم به حجه الاسلام والمسلمین درخشان روحانی دانشکده، به ارائه گزارشی از فعالیت های شورای امربه معروف درسال 99 پرداخت و در خصوص برگزاری دوره‌های آموزشی و فعالیت در فضای مجازی برای تشویق دانشجوها و از سرگیری فعالیت های درسکد، برگزاری فعالیت های مناسبتی و ایستگاه های صلواتی با ایده های امروزی در دانشکده پیشنهاداتی ارائه کرد.

درادامه حاج آقا درخشان با تعریف خاطره هایی از موانع و مشکلات روش های امر به معروف، ارائه راهکارهای عملی برای تشویق دیگران را پیشنهاد کرد.

وی با بیان اینکه کسانی که اقدام به امر به معروف و نهی از منکر می‌کنند باید خود الگو در این فریضه باشند، افزود: اگر به موضوع امربه معروف و نهی از منکر وسیع نگاه کرده و دستورات آن را اجرا کنیم امورات دیگر نیز به تأسی این امر اصلاح می شود.

معاون پشتیبانی دانشکده دکتر "عبدالحمید مصلی نژاد" درخصوص برگزاری جلسه ماهانه با اعضای شورا برای بررسی عملکرد در حوزه امر به معروف و نهی از منکر، نظرات خود را بیان نمود و افزود که دانشکده به عنوان مرکز علمی و آموزشی و نخبه پرور، باید در راستای محتواسازی و تولید محتوای برای احیای این فریضه الهی برنامه و اقدامات مناسبی را در حوزه فرهنگی انجام دهند./ف نوروزی فرد

 
  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشکده,اخبار واحدها
  • کد خبری : 43457
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید