متن استاتیک شماره 54 موجود نیست متن استاتیک شماره 54 موجود نیست
  • 1402/01/30
  • - تعداد بازدید: 40
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
دانشکده تغذیه و علوم غذایی

برگزاری برنامه های فرهنگی، مذهبی و قرآنی در ماه مبارک رمضان در دانشکده تغذیه و علوم غذایی

برگزاری برنامه های فرهنگی، مذهبی و قرآنی در ماه مبارک رمضان در دانشکده تغذیه و علوم غذایی

معاونت فرهنگی دانشجویی دانشکده تغذیه و علوم غذایی از برگزاری برنامه‌های قرآنی، فرهنگی و مذهبی در ماه مبارک رمضان خبر داد.

 
 
 
 
 
 

به گزارش روابط عمومی دانشکده تغذیه و علوم غذایی، دکتر "عنایت اله بریزی" معاون فرهنگی دانشجویی با اعلام برگزاری برنامه های فرهنگی، مذهبی و قرآنی در ماه مبارک رمضان اظهارکرد: ماه مبارک رمضان ماه خودسازی و راز و نیاز به درگاه خداوند متعال است و این فرصت را نباید از دست داد.

او گفت: همان طور که فصل بهار، فصل رویش طبیعت و جان گرفتن دوباره آن است، نزول قرآن و هم نشینی با خدا در ماه مبارک رمضان نیز حیاتی دوباره بر روح و جان انسان‌ها است.

 
 
 
 
 
 

وی ادامه داد: برگزاری روزانه روخوانی قرآن کریم در نمازخانه دانشکده توسط  "حجه الاسلام حسن درخشان"، برگزاری جلسات تفسیر قرآن با موضوع سبک زندگی قرآنی توسط دکتر "محمد کاظم یزدانی"، برگزاری برنامه فرهنگی و ادبی جهت دانشجویان با موضوع "معرفی کتاب" در محوطه دانشکده، طرح مومنانه ختم صلوات، پخت آش نذری جهت افطاری ساده و توزیع بین اساتید، کارمندان و دانشجویان در خوابگاه ها، برگزاری سه شنبه های مهدوی با موضوع" رمضان و خودسازی"، معرفی محصولات قرآنی مثل اپلیکیشن "ترجمه خواندنی قرآن"، "معجزه" و کتاب "درنایاب" برای تدبر در قرآن در فضای مجازی، شرکت کردن جمعی از کارمندان در راهپیمایی روز قدس، چاپ پوستر های مربوط به ماه رمضان و نصب در بوردهای فرهنگی  از جمله برنامه‌های قرآنی در ایام ماه مبارک رمضان به شمار می‌رود./ف. نوروزی فرد

  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشکده,اخبار واحدها
  • کد خبری : 77184
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید