دانشکده تغذیه و علوم غذایی
برگزاری برنامه پخت آش نذری بمناسبت شهادت حضرت فاطمه (س) در دانشکده تغذیه و علوم غذایی
معاونت فرهنگی دانشجویی دانشکده تغذیه و علوم غذایی بمناسبت شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) مراسم پخت آش رشته نذری برگزار نمود.
به گزارش روابط عمومی دانشکده تغذیه و علوم غذایی، دکتر «مریم عباس والی» معاون فرهنگی دانشجویی گفت: در این حرکت خودجوش و با مشارکت جمعی از کارکنان دانشکده تغذیه و علوم غذایی در روز شنبه 17 آذر ماه 1403 در دانشکده با حضور اساتید، کارکنان مورد استقبال علاقمندان قرار گرفت./ف.نوروزی فرد
نظر دهید