دانشکده تغذیه و علوم غذایی
برگزاری جلسه آشنایی با کمیته مدیریت دانش ویژه اساتید
برگزاری جلسه آشنایی با کمیته مدیریت دانش ویژه اساتید
جلسه آشنایی با کمیته مدیریت دانش ویژه اساتید دانشکده تغذیه و علوم غذایی با حضور رئیس دانشکده و معاون پشتیبانی دانشکده در سالن آمفی تئاتر دانشکده برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی دانشکده تغذیه و علوم غذایی، رئیس دانشکده "دکتر سید محمد مظلومی" گفت: هدف از کمیته مدیریت دانش، ارج نهادن به ارزش های انسانی و یاری طلبیدن تمام اساتید، کارکنان و دانشجویان در جهت بهبود مستمر به منظور تعالی دانشکده می باشد.
وی اظهار داشت: جلسه با حضور اساتید دانشکده با هدف آشنایی با کمیته مدیریت دانش و نحوه ثبت ایده در سامانه ایده در سالن آمفی تئاتر دانشکده برگزار گردید و از کلیه اساتید درخواست گردید هرگونه پیشنهاد، ایده، ابتکار، نظرات و طرح های اجرایی خود را جهت رفع نارسایی های موجود در روند کاری و یا بهبود روش های انجام کار و یا افزایش بهبود عملکرد دانشکده از طریق سامانه ایده ثبت نمایند.
در ادامه دکتر"عنایت اله بریزی" عضو کمیته مدیریت دانش گفت: اساتید به لحاظ برخورداری از قدرت اندیشه و خلاقیت و نوآوری به همراه کارکنان و دانشجویان بزرگترین دارایی دانشکده محسوب میشود چرا که هرگونه بهبود و پیشرفت در سیستم های سازمانی توسط نیروی انسانی صورت میگیرد. توان فکری و اندیشه های انسانی در سازمان به عنوان سرمایه نهفته و راکد می باشد، هر سازمان و مدیریتی بتوانند از این سرمایه نهفته بیشترین استفاده را کند و به همان اندازه امکان رشد و توسعه مسیر را خواهد داشت. نیروی انسانی بر خلاف سایر منابع با مصرف کردن کاهش و یا مستهلک نمیشوند هر چند از اندیشه و فکر بیشتر استفاده نماید به همان اندازه تواناییاش بهبود مییابد.
نظر دهید