دانشکده تغذیه و علوم غذایی
برگزاری جلسه هماهنگی اسکان شرکت کنندگان کنگره نان کامل و فرآوره های غلات
جلسه هماهنگی اسکان شرکت کنندگان کنگره نان کامل و فرآورده های غلات در محل دفتر جامعه حرفه ای هتل داران استان فارس برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده تغذیه و علوم غذایی، این جلسه با حضور اعضا هیأت مدیره جامعه هتل داران استان و دکتر عبدالحمید مصلی نژاد دبیر اجرایی کنگره و مسئولان دبیرخانه و پشتیبانی کنگره در تاریخ 21 مرداد ماه 1403 برگزار شد.
در این جلسه مقرر شد با تنظیم تفاهم نامه بین کنگره ملی نان و جامعه هتل داران و توافق طرفین، اسکان شرکت کنندگان معرفی شده از طرف کنگره و همچنین شرکت کنندگان آزاد کنگره توسط جامعه هتل داران همراه با تخفیف های توافق شده فراهم شود.
نحوه اسکان، غذا و خدمات هتل ها برای مهمانان معرفی شده و یا به صورت آزاد کنگره و تخفیف های اعمال شده در تفاهم نامه منعقد شده ی پیوست به همین صورت جلسه به صورت کامل شرح داده شده است که مورد تأیید طرفین تفاهم نامه می باشد. این تفاهم نامه به امضاء حاضران در جلسه رسیده است./ف.نوروزی فرد