دانشکده تغذیه و علوم غذایی
برگزاری دومین جلسه هماهنگی کمیته علمی و اجرایی کنگره ملی نان کامل و فرآورده های غلات
دومین جلسه هماهنگی کمیته علمی و اجرایی کنگره ملی نان کامل و فرآورده های غلات با حضور دکتر «دهقان پور» رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس و سایر اعضاء برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده تغذیه و علوم غذایی، در این جلسه «دکتر سیاوش باباجعفری» دبیر علمی کنگره در خصوص فرهنگ مصرف نان کامل و غلات و ترویج آن در سطح جامعه و محورهای علمی کنگره توضیحاتی ارایه نمود.
در ادامه دکتر «عبدالحمید مصلی نژاد» دبیر اجرایی کنگره ملی نان کامل و فرآورده های غلات، اقدامات انجام شده از اردیبهشت ماه سال جاری تاکنون را تشریح و در خصوص نحوه همکاری این سازمان در برگزاری کنگره در زمینه های علمی و اجرایی توضیح داد.
در پایان مصوب شد تا کمیته علمی مرکز تحقیقات جهاد کشاورزی فارس با این کنگره در زمینه برگزاری پنل های علمی هماهنگی لازم بعمل آورند و در زمینه حمایت های مالی جهاد کشاورزی استان فارس قرار بر این شد تا با برگزاری نمایشگاه تجهیزات کشاورزی این حمایت برقرار شود.
او افزود: سایر اعضا به بیان دیدگاه های خود در این زمینه پرداختند. گفتنی است کنگره ملی نان کامل و فرآورده های غلات در تاریخ 2 و 3 آبان ماه سال جاری توسط دانشگاه علوم پزشکی شیراز برگزار می شود./ف.نوروزی فرد