برگزاری سومین جلسه شورای مشورتی بصورت مجازی
برگزاری سومین جلسه شورای مشورتی بصورت مجازی
به گزارش روابط عمومی دانشکده تغذیه و علوم غذایی، معاون تحقیقات و فناوری دانشکده تغذیه از برگزاری سومین جلسه شورای مشورتی مرکز تحقیقات تغذیه با همکاری دفتر ارتباط با صنعت دانشکده تغذیه و علوم غذایی در تاریخ 23/4/99 به صورت مجازی خبر داد.
دکتر " سیاوش باباجعفری" افزود: در این جلسه که با حضور ریاست دانشکده تغذیه و علوم غذایی"دکتر سید محمد مظلومی" و ریاست مرکز تحقیقات تغذیه دکتر "سیاوش باباجعفری" و جمعی از اعضای هیئت علمی برگزار گردید، دکتر حیدرپور مدیر عامل گروه پرشین آلوئه ورا مجری انجمن ملی آلوئه ورای ایران به ارائه زمینه های تحقیقاتی در زمینه گیاه آلوئه ورا در کشور پرداختند و برنامههای خود را در خصوص همکاری دانشکده تغذیه و علوم غذایی و مرکز تحقیقات تغذیه در زمینه برطرف سازی موانع تولید و صادرات ارائه نمودند.
در همین راستا دکتر "سید محمد مظلومی" رئیس دانشکده تغذیه و غذایی از انعقاد تفاهم نامه بین دانشکده و مرکز تحقیقات تغذیه از یک طرف با شرکت پرشین آلوئه ورا به منظور بررسی مشکلات و موانع تولید انواع غذاهای فراسودمند از گیاه آلوئه ورا و اجرای چندین پروژه تحقیقاتی در آینده نزدیک خبر داد.
دکتر سیاوش بابا جعفری
معاون تحقیقات و فناوری دانشکده تغذیه و علوم غذایی
نظر دهید