دانشکده تغذیه و علوم غذایی
برگزاری شورای امر به معروف و نهی از منکر در دانشکده تغذیه و علوم غذایی
جلسه «جشنواره مفلحون» در دانشکده تغذیه و علوم غذایی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده تغذیه و علوم غذایی، «جشنواره مفلحون» با هدف تقدیر از آمران و ناهیان برتر اداره با حضور ریاست، هیئت رئیسه، رئیس امور اداری،مسئول حراست، دفتر نهاد رهبری و سایر اعضای شورای امر به معروف و نهی از منکر در دانشکده تغذیه و علوم غذایی تشکیل شد.
دکتر«سیاوش باباجعفری» رئیس دانشکده تغذیه و علوم غذایی، ضمن خیر مقدم و تسلیت فرارسیدن ایام شهادت حضرت فاطمه علیه السلام به اعضای شورا گفت: در این جلسات که با عنوان شورای فرهنگی تشکیل میگردد، موضوعات مربوط به دستورالعملهای اجرایی عفاف و حجاب، ستاد اقامه نماز و شورای امر به معروف مورد بررسی قرار گرفته و به همکاران اطلاع رسانی می شود.
دکتر«مریم عباس والی» معاون فرهنگی دانشجویی دانشکده با اشاره به جشنواره مفلحون افزود: همکاران فعال در حوزه اجرای فریضتین امر به معروف و نهی از منکر شناسایی و پس از معرفی به ستاد امر به معروف و نهی از منکر دانشگاه علوم پزشکی معرفی می شوند.
ا
او افزود: بی شک تقدیر و تکریم از فعالان امر به معروف و نهی از منکر یکی از عوامل و راه های تقویت و احیای امر به معروف و نهی از منکر در جامعه می باشد. امر به معروف و نهی از منکر محدود به بحث عفاف و حجاب نیست و مصادیق مختلفی از معروف مانند پاسخگویی و مسئولیتپذیری در قبال کار اربابرجوع، تکریم اربابرجوع و حفظ حرمت و شخصیت آنان، حضور به موقع در محل کار، رعایت اخلاق اداری و در مقابل مصادیق فراوانی از منکر در فضاهای سازمانی وجود دارد که باید مورد توجه قرار گیرد./ف.نوروزی فرد
نظر دهید