دانشکده تغذیه و علوم غذایی
برگزاری مراسم تقدیر از اساتید و کارشناسان تغذیه و کسب رتبه دوم روابط عمومی توسط دانشکده تغذیه و علوم غذایی
مراسم تقدیر از اساتید و کارشناسان تغذیه در کسب رتبه دوم روابط عمومی در دانشکده تغذیه و علوم غذایی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده تغذیه و علوم غذایی، دکتر «عبدالحمید مصلی نژاد» معاون پشتیبانی دانشکده تغذیه و علوم غذایی گفت: به مناسبت تلاشهای ارزشمند کارشناسان تغذیه در تولید محتوای علمی و اطلاعرسانی در حوزه تغذیه، مراسمی با حضور هیئت رئیسه در دانشکده برگزار شد.
در ادامه با اهدای هدایا، از ۸ نفر از کارشناسان پرتلاش تغذیه تجلیل شد: دکتر فصحتی، دکتر دشتابی، فاطمه شفیعی، زهره فیروزی، الهه عباسی، صبا خطاپوش، زهرا مغدانی و راضیه طبائی فرد که طی یک سال گذشته با تولید محتوای علمی و مشارکت فعال در فعالیتهای فرهنگی و آموزشی، سهم ارزشمندی در ارتقای جایگاه علمی دانشکده ایفا کردند.
در حاشیه این مراسم، از دستاورد مهم دیگری نیز رونمایی شد: کسب رتبه دوم روابط عمومی در بین دانشکدههای دانشگاه، افتخاری ارزشمند برای مجموعهای که با تلاشهای شبانهروزی، پل ارتباطی مؤثر بین دانشگاه و جامعه بوده است.
او در این مراسم ضمن تشکر از همکاران بخش تغذیه و روابط عمومی، بر اهمیت ادامه این مسیر علمی و ارتباطی تأکید کرد و افزود: «این موفقیتها حاصل کار تیمی، تعهد حرفهای و دغدغهمندی همه اعضای دانشکده است.»/ف.نوروزی فرد
نظر دهید