دانشکده تغذیه و علوم غذایی
برگزاری مراسم سنج و دمامزنی به مناسبت دهه محرم در دانشکده تغذیه و علوم غذایی
مراسم سنج و دمامزنی به مناسبت دهه محرم در دانشکده تغذیه و علوم غذایی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده تغذیه و علوم غذایی،به مناسبت فرارسیدن ایام سوگواری سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع)، مراسم سنج و دمامزنی با همکاری دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشکده تغذیه و علوم غذایی برگزار میگردد.
این مراسم با هدف پاسداشت شعائر حسینی، ایجاد فضای معنوی و آشنایی کارمندان با آیینهای سنتی عزاداری، در روز چهارشنبه ۱۱ تیر ۱۴۰۴ در محوطه دانشکده برگزار شد.
از عموم دانشجویان، اساتید و کارکنان دعوت شد تا در این مراسم حضور یافته و در تجدید عهد با آرمانهای عاشورایی مشارکت نمایند./ف.نوروزی فرد
نظر دهید