دانشکده تغذیه و علوم غذایی
برگزاری کارگاه نحوه ارتباط موثر با منتی
کارگاه نحوه ارتباط موثر با منتی ویژه دانشجویان عضو منتورینگ دانشکده با همکاری واحد استاد مشاوره دانشکده تغذیه و علوم غذایی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده تغذیه و علوم غذایی، در راستای ارتقای کیفیت اجرای طرح منتورینگ در دانشکده تغذیه و علوم غذایی، کارگاه آموزشی با عنوان (نحوه ارتباط مؤثر با منتی) روز دوشنبه ۱۹ آبانماه 1404 با حضور دکتر مرادی بهعنوان مدرس و جمعی از منتورهای دانشکده برگزار شد.

در ابتدای این نشست، ضمن معرفی و شناخت کمیته منتورینگ، ساختار، اهداف و نحوه فعالیت این کمیته تشریح گردید. سپس ویژگیها و وظایف منتور و نقش کلیدی او در مسیر رشد علمی و مهارتی منتیها تبیین شد.

در ادامه، دکتر مرادی با محوریت موضوع اصلی کارگاه، به بیان اصول و مهارتهای لازم در ارتباط مؤثر با منتی پرداخت. ایشان با تأکید بر اهمیت همدلی، گوشدادن فعال و بازخورد سازنده، مصادیق ارتباط اثربخش در رابطه منتور ـ منتی را با ذکر نمونههای عملی توضیح دادند. در بخش پایانی کارگاه نیز مباحثی پیرامون نحوه ارتباط با استاد مشاور و ثبت اطلاعات در سامانه ، همچنین چگونگی لحاظشدن فعالیت منتورینگ بهعنوان کار دانشجویی مطرح شد.
شرکتکنندگان با طرح دیدگاهها و تجربههای خود، به گفتوگویی سازنده درباره چالشها و ظرفیتهای طرح منتورینگ پرداختند. این برنامه به همت واحد استاد مشاوره دانشکده برگزار شد و مورد استقبال گسترده حاضران قرار گرفت./ف.نوروزی فرد
نظر دهید