دانشکده تغذیه و علوم غذایی
توصیه های تغذیه ای درخصوص بیماری آسم
توصیه های تغذیه ای درخصوص بیماری آسم
توصیه های تغذیه ای در بیماری آسم
- مصرف روزانه حداقل یک لیتر مایعات جهت رقیق ماندن ترشحات
- مصرف ماهی/دوبار در هفته به دلیل محتوای امگا 3 می تواند باعث کاهش سطح التهاب شود.
- استفاده از مواد غذایی حاوی ویتامین E : روغن زیتون، آووکادو، کنجد
- استفاده از سبزیجاتی مثل کاهو، گشنیز، اسفناج، تربچه، هویج، جعفری، شلغم
- استفاده از کلم بروکلی و آب کلم به دلیل محتوای سولفارافان
- مصرف قهوه به دلیل وجود کافئین و گشاد نمودن مجاری هوایی در برخی افراد ممکن است اثرات مفیدی داشته باشد.
- محدود کردن مصرف قند، شکر، غذاهای چرب، روغن جامد، نمک، فست فود
- استفاده از لبنیات حاوی پروبیوتیک در رژیم غذایی
- در بعضی از مطالعات دیده شده است که استفاده از مکمل منیزیوم به میزان 200 تا 400 میلی گرم میتواند از انقباضات ماهیچه نایژه جلوگیری کند.
- ویتامین C (10 تا 30 میلی گرم به ازای هر کیلوگرم وزن بدن) ممکن است اثری مشابه آنتی هیستامین در بدن داشته باشد.
"راضیه حسینی" کارشناس ارشد تغذیه بالینی دانشکده تغذیه و علوم غذایی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز
پایان خبر
نظر دهید