متن استاتیک شماره 54 موجود نیست متن استاتیک شماره 54 موجود نیست
  • 1400/05/16
  • - تعداد بازدید: 30
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
دانشکده تغذیه و علوم غذایی

دست یابی به غذای سالم و ایمن تر

دستیابی به غذای سالم­ تر و ایمن­ تر

یکی از مراحل دستابی به غذای سالم و ایمن پس از رعایت نظافت (شست و شوی دست ها، ظروف و تجهیزات آشپزخانه) جداسازی غذاهای خام از غذاهای پخته می باشد.

 

غذاهای خام را از غذاهای پخته جدا کنید

گوشت قرمز، ماکیان و غذاهای دریایی خام را از سایر غذاها جدا نمائید.

غذای خام بویژه گوشت قرمز، مرغ و غذای دریایی و شیرآبه آنها، میتواند حاوی میکروارگانیسم های خطرناکی باشد که ممکن است به سایر مواد غذایی در حین آماده سازی و نگهداری منتقل شود.

در زمان کار کردن با مواد غذایی خام از ظروف و تجهیزات جداگانه مانند چاقو و تخته برش استفاده کنید.

مواد غذایی را در ظروف نگهداری کنید تا از تماس بین مواد غذایی آماده شده و مواد غذایی خام جلوگیری شود.

چگونگی جدا نگه داشتن غذای خام از غذای آماده شده

در هنگام خرید گوشت قرمز، گوشت ماکیان و غذاهای دریایی را از سایر اقلام خریداری شده جدا نگهدارید.

تاکید می گردد که رعایت اصل جداسازی نه تنها در زمان پختن لازم است بلکه در طول تمام مراحل آماده سازی غذا از جمله فرآیند ذبح نیز باید رعایت گردد.

مایعاتی که گوشت خام را در آنها می خوابانند نباید پس از پختن و آماده مصرف شدن گوشت، روی آن ریخته شود.

در یخچال به منظور جلوگیری از آلودگی متقاطع گوشت قرمز،غذای دریایی وماکیان خام را در زیر غذاهای پخته و آماده برای مصرف نگهدارید.

مواد غذایی را در ظروف دردار نگهداری کنید تا از تماس بین مواد غذایی آماده شده و مواد غذایی خام جلوگیری شود.

بشقاب هایی را که برای غذاهای خام استفاده نموده اید را تمیز بشوئید.

از یک بشقاب تمیز برای غذاهای پخته استفاده نمائید.

"الهام اشرفی" دکترای تخصصی اصلاح نباتات (ژنتیک و بهنژادی گیاهی)دانشکده تغذیه و علوم غذایی

پایان خبر

  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشکده,اخبار واحدها
  • کد خبری : 44990
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید