دوره آموزشی نظام بهسازی و ساماندهی محیط کار( S5 ) در دانشکده تغذیه و علوم غذایی برگزار شد.
دوره آموزشی نظام بهسازی و ساماندهی محیط کار( S5 ) در دانشکده تغذیه و علوم غذایی برگزار شد.
دوره آموزشی نظام بهسازی و ساماندهی محیط کار( S5 ) در دانشکده تغذیه و علوم غذایی برگزار شد.
دوره آموزشی S5 ویژه کارکنان دانشکده تغذیه و علوم غذایی با هدف بهرهوری بیشتر در سازمان توسط دکتر سید محمد مظلومی، در این دانشکده برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده تغذیه و علوم غذایی شیراز، رییس دانشکده تغذیه و علوم غذایی گفت: در این دوره آموزشی با توجه به اهمیت آراستگی و نظم در محیط کاری، کارکنان با اصول و گامهای نظام آراستگی S5 آشنا شدند.
وی بهروزرسانی دانش کارکنان و شناسایی عوامل مؤثر در آراستگی محیط کار با رویکرد بهسازی فرآیندهای سازمان و حذف اتلاف زمان، انرژی و سرمایه ، ایجاد فضای مناسب در محیط کار توسط اجرای تکنیکها و اصول S5 را اهداف این دوره آموزشی عنوان کرد.
دکتر مظلومی توضیح داد: حرف S ابتدای پنج کلمه ساماندهی Seiri، پاکیزه سازی Seiso، نظم و ترتیب Seition، استانداردسازی Sekitso و انضباط Shitsuke است.
رییس دانشکده تغذیه و علوم غذایی در پایان یادآور شد: این دوره آموزشی در دو سطح پایه و مقدماتی در دانشکده برگزار می شود.
پایان خبر
نظر دهید