دانشکده تغذیه و علوم غذایی
پیام تبریک ریاست و هیئت رئیسه به مناسبت فرا رسیدن روز کارگر
پیام تبریک ریاست و هیئت رئیسه به مناسبت فرا رسیدن روز کارگر
دانشکده تغذیه و علوم غذایی
برگزاری جشن رویش دانشجویان ورودی 1399 و 1400 دانشکده تغذیه و علوم غذایی
برگزاری جشن رویش دانشجویان ورودی 1399 و 1400 دانشکده تغذیه و علوم غذایی
دانشکده تغذیه و علوم غذایی
چگونه در طول روزه داری به افت قند خون دچار نشویم؟
چگونه در طول روزه داری به افت قند خون دچار نشویم؟
دانشکده تغذیه و علوم غذایی
برگزاری جلسه شورای فرهنگی و جلسه شورای صنفی دانشجویی
برگزاری جلسه شورای فرهنگی و جلسه شورای صنفی دانشجویی
دانشکده تغذیه و علوم غذایی
پیام تسلیت ریاست و هیئت رئیسه به مناسبت ایام شهادت امیرالمومنین علی(ع) و گرامیداشت لیالی پرفیض قدر
پیام تسلیت ریاست و هیئت رئیسه به مناسبت ایام شهادت امیرالمومنین علی(ع) و گرامیداشت لیالی پرفیض قدر
دانشکده تغذیه و علوم غذایی
راهکارهای پیشگیری از مشکلات گوارشی در ماه مبارک رمضان
راهکارهای پیشگیری از مشکلات گوارشی در ماه مبارک رمضان
دانشکده تغذیه و علوم غذایی
در ماه مبارک رمضان تغذیه آگاهانه داشته باشیم
در ماه مبارک رمضان تغذیه آگاهانه داشته باشیم
دانشکده تغذیه و علوم غذایی
تهیه و توزیع آش نذری بمناسبت شهادت امام علی(ع)و شب بافضیلت قدر
تهیه و توزیع آش نذری بمناسبت شهادت امام علی(ع)و شب بافضیلت قدر
دانشکده تغذیه و علوم غذایی
تقدیر از پرسنل آزمایشگاه به مناسبت روز علوم آزمایشگاهی
تقدیر از پرسنل آزمایشگاه به مناسبت روز علوم آزمایشگاهی