غربالگری کارکنان دانشکده تغذیه و علوم غذایی برای بیماری کووید 19
غربالگری کارکنان دانشکده تغذیه و علوم غذایی برای بیماری کووید 19
معاون پشتیبانی دانشکده تغذیه و علوم غذایی از غربالگری بیماری کرونا برای تمام کارکنان شاغل در دانشکده تغذیه و علوم غذایی خبر داد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده تغذیه و علوم غذایی " دکتر عنایت اله بریزی" ضمن اعلام این خبر گفت: با توجه به حضور بخشی از کارکنان دانشکده در محل کار در زمان شیوع کرونا در کشور و به منظور حفظ سلامت کارکنان و مراجعین به دانشکده، غربالگری کارکنان دانشکده توسط کارشناسان بیماری های واگیر مرکز بهداشت انقلاب در تاریخ 13/3/99 با رعایت تمامی پروتکل های بهداشتی انجام شد.
وی در پایان اضافه کرد: در این طرح که با اطلاع رسانی و هماهنگی قبلی صورت گرفت 25نفر از کارکنان مورد آزمایش قرار گرفتند و نتایج آزمایشات متعاقبا به آنها اطلاع رسانی خواهد شد.
نظر دهید