دانشکده تغذیه و علوم غذایی
مراسم تقدیر از مدیر روابط عمومی در دانشکده تغذیه و علوم غذایی
رئیس و هیئت رئیسه دانشکده تغذیه و علوم غذایی از فعالیت های واحد روابط عمومی و کسب رتبه دوم در رتبه بندی سالانه مدیران روابط عمومی واحدهای زیر مجموعه دانشگاه قدردانی کردند.
به گزارش روابط عمومی دانشکده تغذیه وعلوم غذایی، دکتر«سیاوش باباجعفری» رئیس دانشکده تغذیه و علوم غذایی، به دلیل عملکرد مثبت و تلاش مستمر و تاثیر گذار توسط « فاطمه نوروزی فرد» مدیر روابط عمومی و کسب مقام دوم در سال 1402 این دانشکده گفت: روابط عمومی در دنیای امروز از حیاتیترین و ضروریترین بخش سازمانها میباشد که هدفش ایجاد کانالهای ارتباطی در درون و بیرون مجموعهها است.
در این جلسه از فعالیتهای انجام شده توسط مدیر روابط عمومی دانشکده با اهدا هدیه قدردانی شد./ف.نوروزی فرد