دانشکده تغذیه و علوم غذایی
مراسم تقدیر بمناسبت گرامیداشت روز استاد و روز کارگر در ایام دهه کرامت در دانشکده تغذیه و علوم غذایی
مراسم تقدیر بمناسبت گرامیداشت روز استاد و روز کارگر در ایام دهه کرامت در دانشکده تغذیه و علوم غذایی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده تغذیه و علوم غذایی، دکتر «سیاوش باباجعفری» رئیس دانشکده تغذیه و علوم غذایی گفت: مراسم گرامیداشت سالروز شهادت استاد مطهری و بزرگداشت مقام معلم و استاد همزمان با هفته بزرگداشت روز کارگر و تقدیر و تشکر از زحمات اساتید و کارگران و افرادی که در برگزاری برنامه هفته سلامت همکاری موثر داشتند، روز دوشنبه 15 اردیبهشت 1404 با حضور مسئولین دانشکده برگزار شد، دراین برنامه با اهدای گلدان از زحمات و تلاش های این عزیزان قدردانی شد/.ف.نوروزی فرد
نظر دهید