متن استاتیک شماره 54 موجود نیست متن استاتیک شماره 54 موجود نیست
  • 1398/11/07
  • - تعداد بازدید: 17
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

وضعیت افلاتوکسین در شیرهای تولیدی

وضعیت افلاتوکسین در شیرهای تولیدی

وضعیت افلاتوکسین در شیرهای تولیدی

نگرانی هایی که طی چند روز اخیر مبنی بر آلوده بودن شیرهای تولید در ایران ایجاد شده است هیچ گونه مبنای علمی ندارد و هموطنان عزیز می توانند بدون دغدغه و نگرانی شیرهای تولید شده توسط کارخانجات معتبر را مصرف نمایند.

به گزارش روابط عمومی دانشکده تغذیه و علوم غذایی شیراز، دکترای بهداشت مواد غذایی  دانشکده تغذیه و علوم غذایی، گفت: آفلاتوکسین یکی از سموم خطرناک قارچی است که در نگهداری نامناسب غذای دام، رطوبت و گرمای هوا می تواند در غذای دام تولید شود که پس از مصرف غذای آلوده توسط دام می تواند به درون شیر راه یابد.

دکتر "عنایت اله بریزی" ادامه داد: با توجه به خطرناک بودن این سم برای انسان سازمان های نظارتی مانند سازمان دامپزشکی کشور و وزارت بهداشت میزان باقی مانده سم را به صورت متداول مورد پایش قرار می دهند.

این عضو هیئت علمی دانشکده تغذیه و علوم غذایی توضیح داد: طبق گزارشات سازمان دامپزشکی کشور و وزارت بهداشت خوشبختانه در سال های اخیر میزان باقیمانده این سم خطرناک در شیرهای تولید شده در ایران در شرایط بسیار مطلوبی قرار داشته و بالاتر از حد مجاز ذکر شده در استاندارد ملی ایران به شماره 5925 ( 1/0 میگروگرم در کیلوگرم) نمی باشد.

دکتر بریزی تاکید کرد: نگرانی هایی که طی چند روز اخیر مبنی بر آلوده بودن شیرهای تولید در ایران ایجاد شده است هیچ گونه مبنای علمی ندارد و هموطنان عزیز می توانند بدون دغدغه و نگرانی شیرهای تولید شده توسط کارخانجات معتبر را مصرف نمایند.

وی در پایان یادآور شد: شیر و لبنیاتی که خارج از نظارت وزارت بهداشت تولید شده و به صورت سنتی عرضه می شوند می تواند دارای خطرات مختلفی باشد، بنابراین مصرف شیر و لبنیات سنتی توصیه نمی شود.

پایان خبر

  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشکده
  • کد خبری : 19073
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید