ژورنال کلاب با موضوع آشنایی با روش تحقیقاتی متابولیکس در دانشکده تغذیه و علوم غذایی برگزار شد
ژورنال کلاب با موضوع آشنایی با روش تحقیقاتی متابولیکس در دانشکده تغذیه و علوم غذایی برگزار شد
ژورنال کلاب با موضوع آشنایی با روش تحقیقاتی متابولیکس در دانشکده تغذیه و علوم غذایی برگزار شد
رییس کمیته تحقیقات دانشجویی دانشکده تغذیه و علوم غذایی از برگزاری دوره آموزشی آشنایی با روش تحقیقاتی متابولیکس در دانشکده تغذیه و علوم غذایی خبر داد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده تغذیه و علوم غذایی، دکتر "عنایت اله بریزی" گفت: این دوره آموزشی در قالب ژورنال کلاب با هدف بررسی کاربرد متابولیکس در شناسایی بیومارکرهای تغذیه ای جهت دانشجویان برگزار شد.
او ادامه داد: در این دوره آموزشی روش انجام تحقیقات متابولیک،مطالعات متابولیک انجام شده در زمینه علم تغذیه معرفی و تاکید شد، بهتر است در آینده مطالعات به این سمت سوق پیدا کنند.
استادیار دانشکده تغذیه و علوم غذایی در پایان توضیح داد: پیشرفت های اخیر در تکنیک های پر بازده مثل ژنومیکس، پروتئومیکس، ترانسکریپتومیکس و متابولومیکس محققان را به حیطه جدیدی از تحقیقات اپیدمیولوژیک هدایت نموده است و تحقیقات تغذیه ای نیز از این قاعده مستثنی نبوده است که از بین این تحقیقات ، متابولیکس توجه ویژه ای را در فیلد تغذیه به خود جلب کرده است.
پایان خبر
نظر دهید