متن استاتیک شماره 54 موجود نیست متن استاتیک شماره 54 موجود نیست
  • 1402/01/30
  • - تعداد بازدید: 41
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
دانشکده تغذیه و علوم غذایی

کسب رتبه دوم روابط‌ عمومی دانشکده تغذیه و علوم غذایی در واحدهای زیر مجموعه دانشگاه

کسب رتبه دوم روابط‌ عمومی دانشکده تغذیه و علوم غذایی در واحدهای زیر مجموعه دانشگاه

کسب رتبه دوم روابط‌ عمومی دانشکده تغذیه و علوم غذایی در واحدهای زیر مجموعه دانشگاه

روابط‌ عمومی دانشکده تغذیه و علوم غذایی در ارزیابی عملکرد و رتبه بندی مدیران روابط عمومی در واحدهای زیر مجموعه دانشگاه توانست رتبه دوم کسب نماید.

به گزارش روابط عمومی دانشکده تغذیه و علوم غذایی، دکتر "سیاوش باباجعفری" رئیس این دانشکده با اعلام این خبر گفت: با رتبه بندی که از عملکرد مسئولان روابط عمومی واحدهای زیرمجموعه دانشگاه که در راستای ارتقای سطح کیفی و کمّی اخبار و اطلاع رسانی بهتر اقدامات واحدهای زیرمجموعه صورت گرفت، امتیاز عملکرد یک ساله مسئولان روابط عمومی دانشکده ها در سال 1401 و بر اساس شاخص های اعلام شده، به تفکیک هر ماه و همچنین جمع بندی دوازده ماه سال 1401 قرار گرفت، دانشکده تغذیه و علوم غذایی توانست رتبه دوم را کسب کند.

دکتر باباجعفری به نقش موثر همه کارکنان پرتلاش این دانشکده در دستیابی به این افتخار اشاره کرد و از تلاش " فاطمه نوروزی فرد" مدیر روابط عمومی و کارشناسان دانشکده تغذیه و علوم غذایی با کسب  1064 امتیاز رتبه دوم را در بین 16 دانشکده زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی قدردانی کرد./ف.نوروزی فرد

 

 
  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشکده,اخبار واحدها
  • کد خبری : 77147
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید